siss
01-12-2001, 00:40
Hei!
Jeg husker det ikke lenger.... (kommer vel som et sjokk?*fnis)
Men jeg kunne det for mange år siden....
Og det var noe sånt som å koke sukker og smør, men skulle jeg ha nå mer oppi? Melk kanskje? Det var i allfall ikke fløte eller nå sånt nei... Og hvor mye sukker og smør? Jeg prøvde meg på dette her en kveld for å ha nå å kose meg med i min søtbehov-galskap, da jeg ikke kan spise sjokkis pga Emil... *vææ vil ha sjokkis*.......... men den karamellen ble steinHARD, og gikk ikke an å spise, var ikke nååå godt. Men den karamellen som jeg laga før var så god og mjuk og smaka steinbukk!!!!
Jeg husker det ikke lenger.... (kommer vel som et sjokk?*fnis)
Men jeg kunne det for mange år siden....
Og det var noe sånt som å koke sukker og smør, men skulle jeg ha nå mer oppi? Melk kanskje? Det var i allfall ikke fløte eller nå sånt nei... Og hvor mye sukker og smør? Jeg prøvde meg på dette her en kveld for å ha nå å kose meg med i min søtbehov-galskap, da jeg ikke kan spise sjokkis pga Emil... *vææ vil ha sjokkis*.......... men den karamellen ble steinHARD, og gikk ikke an å spise, var ikke nååå godt. Men den karamellen som jeg laga før var så god og mjuk og smaka steinbukk!!!!