PDA

Se hel versjon : Gi meg noen gode tips!


Tidl. bruker
31-05-2002, 12:23
skulle så gjerne ha laget en god pizza deig.....jeg lager jo den av vann,solsikkeojle,salt og hv.mel.. og gjær da tørr gjær men jeg skulle så gjerene ha hatt den lufting å fin som på Dolly dimples og peppes vet jo at det har noe med ovnen å gjøre da.
men jeg vil gjene ha noe ideer til hvordan jeg kan få den så lik så mulig. er det noe som kan gi meg en god oppskrift?? tenkte jeg skulle lage pizza i dag til middag.fyllet jeg har det er bra men det er noe med deigen som jeg vil ha annerledes. kom med tips da damer

Takker og bukker for svar.:vink: :mervink: :nam: :nam: ;) :) :D :cool: :mervink: :klem:

Numbiss
31-05-2002, 14:31
Hei :)

Jeg er litt sånn avhengig av Toro jeg :o men jeg kan jo gi deg en link til en side der det er 3 ulike oppskrifter på pizzabunner.

Her er linken til Matnyttig - gjærbakst (http://www.matnyttig.no/gjarbakst/)

Lykke til :)

Tidl. bruker
31-05-2002, 14:37
takk nimbl dette skal jeg prøve har nå skrevet ut alle tre oppskriftene på pizza bunnene!
Ha ei god helg!
:klem:

Numbiss
31-05-2002, 14:38
og så søkte jeg litt til....:p

pizzabunn (http://folk.uio.no/edvardn/Food/#pizza1)

pizzabunn...igjen (http://www.kokk.no/Pasta/Pizzabunn.shtml)

og pizzabunn....enda en gang.... (http://www.nrk.no/mat/1396746.html)

:gal:

Qatrine
06-06-2002, 01:20
Min helt enkle : (og meeeget luftige)

3 dl vann
gjær
salt
olje
mel

Bland/elt, la stå og heve ca. 20 min i stekeovnen på så svak varme at den ikke blir stekt og at bakebollen ikke smelter. Ta ut, elt deigen, kjevle og legg på fyll, stekes i ca. halvtime.

Qatrine
06-06-2002, 01:21
Du kan med fordel bruke urter i deigen, det gir spennende smak:)

Annevenn
06-06-2002, 08:50
Quatrine: du angir bare hvor mye vann du bruker, hvor mye av de andre ingrediensene skal brukes????