Eirill
04-12-2001, 21:32
Her kommer det en kjempegod, men akk så usunn, oppskrift.
Gjett hva jeg skal bake i helga?? Ingen jul uten Sarah Bernard! :nam:
Sarah Bernard
250 gr mandler
3 1/2 dl melis
3 små eggehviter
Fyll:
200 gr smør
3 dl melis
3 eggeplommer
1 plate revet sjokolade
Glasur:
2 plater sjokolade
2 ss delfiafett
Visp eggehvitene stive. Bland i melis og skåldede, malte mandler. Sett røren med to teskjeer på bakepapirkledd plate.
Stekes på180 grader i ca 10 min.
Avkjøles litt før de tas av med en skarp kniv.
Fyll:
Bland smør, melis og eggeplommer til en smidig krem. Rør i revet sjokolade. Legg fyllet på bunnen av kakene i en pyramideformet topp.
Sett kakene kaldt til fyllet er helt stivt.
Glasur:
Smelt sjokoladene og tilsett delfiafettet. Dypp kakene i glasuren.(Masse søl, men det er halve artigheta!:D )
Oppbevares i fryseren.
*Sikle*
Skal plage dere litt med ei knall god oppskrift på små suksessterter en annen dag, de er så gode at den oppskrifta må bare spres utover det langstrakte land! :lol:
Gjett hva jeg skal bake i helga?? Ingen jul uten Sarah Bernard! :nam:
Sarah Bernard
250 gr mandler
3 1/2 dl melis
3 små eggehviter
Fyll:
200 gr smør
3 dl melis
3 eggeplommer
1 plate revet sjokolade
Glasur:
2 plater sjokolade
2 ss delfiafett
Visp eggehvitene stive. Bland i melis og skåldede, malte mandler. Sett røren med to teskjeer på bakepapirkledd plate.
Stekes på180 grader i ca 10 min.
Avkjøles litt før de tas av med en skarp kniv.
Fyll:
Bland smør, melis og eggeplommer til en smidig krem. Rør i revet sjokolade. Legg fyllet på bunnen av kakene i en pyramideformet topp.
Sett kakene kaldt til fyllet er helt stivt.
Glasur:
Smelt sjokoladene og tilsett delfiafettet. Dypp kakene i glasuren.(Masse søl, men det er halve artigheta!:D )
Oppbevares i fryseren.
*Sikle*
Skal plage dere litt med ei knall god oppskrift på små suksessterter en annen dag, de er så gode at den oppskrifta må bare spres utover det langstrakte land! :lol: