Se hel versjon : Istedetfor poteter og ris som tilbehør
Polkadot
17-02-2006, 17:14
Potet har jeg kuttet ut for lenge siden, men den ble fint erstattet med ris, noe jeg er litt lei av. Noen som har forslag til hva man kan lage som tilbehør til fisk, kjøtt og kylling? Det må vel bli grønnsaker i forskjellige former og sauser, men jeg er ikke så fantasifull, så det blir som regel den samme woken og salaten hver gang...
Pasta eller nudler er veldig godt til både wok og andre typer retter. Ellers kan du jo prøve med couscous eller bulgur :snill:
Vi spiser ofte grønnsaksrøre (rattatuille) i steden for ris.
Ellers er grovere naturris mettende og har litt mer smak. Den har dessuten mer fiber og lavere GI.
Sånn til hverdags spiser vi grønnsakblandinger i forskjellige former. Men, man blir jo lei av det også.
Stikka74
17-02-2006, 21:27
Bulgur er godt. Grov pasta kan jo brukes til mye. Rotmos
Ellers er villrisblanding med grønne linser godt som tilbehør. Eller naturris, enten bare det eller blandet med hvit ris. Hvis du bare har spist hvit ris så blir dette litt nye smaker ihvertfall. :)
Tigerguttmamma
17-02-2006, 21:57
Blomkål og brokkoli er fine å bruke i stedet for poteter og ris.
Oskarsmamma
18-02-2006, 20:59
Grønne linser!
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.