Tidligere bruker
22-12-2002, 12:26
Vi skal også starte vår egen julaftentradisjon i år, og kalkunen skal kjøpes idag.
Stekingen er igrunn grei (tror jeg, har nemlig steketermometer dette året ;)), men så var det saus og annet tilbehør. Hva og hvordan pleier dere å lage alt dette? Hva slags grønnsaker er best? Hva slags saus? Jeg er ikke glad i fløtesaus heller...
Steker dere kalkun i "stekepose" eller bare rett i ovnen uten noen innpakking?
Kom igjen, kalkunglade damer, gi meg tips og råd nå ;)
Stekingen er igrunn grei (tror jeg, har nemlig steketermometer dette året ;)), men så var det saus og annet tilbehør. Hva og hvordan pleier dere å lage alt dette? Hva slags grønnsaker er best? Hva slags saus? Jeg er ikke glad i fløtesaus heller...
Steker dere kalkun i "stekepose" eller bare rett i ovnen uten noen innpakking?
Kom igjen, kalkunglade damer, gi meg tips og råd nå ;)