Se hel versjon : Waldorfsalat - skal eplene skrelles?
Jeg skal lage waldorfsalat til 16 personer. Pleier man å skrelle eplene, eller vasker man dem bare? - Har ikke laget det før, nemlig... :sparke:
Trollmor
20-05-2006, 18:27
Søkte på nettet på oppskrift og fant da en der det sto dette :
1. Bruk ostehøvel til å finsnitte kålen. Del druene i to. Skrell epler og skjær i terninger, og det samme med ananasskivene. Sellerien skal skjæres i fine strimler. Grovhakk nøttene. 2. Bland dressingen og rør de faste ingrediensene forsiktig i
- I de fleste oppskriftene sto det ikke noe i det hele tatt om skrelling .
Ok, takk for svar. Da setter jeg :mann: til å skrelle epler :knegg:
Jeg skreller alltid eplene og drypper sitronsaft over, da holder de seg fine og hvite.
MokkMokk
20-05-2006, 19:39
Om det er norske, usprøytede epler syns jeg ikke man behøver å skrelle. Men disse importerte eplene med tjukt, seigt skall ville jeg nok skrellet, ja.
Tidligere bruker
21-05-2006, 09:13
Jeg skreller også økoepler, for jeg synes det er mest lekkert uten skall. Det gjelder både waldorfsalat og potetsalat. Litt sitronsaft over gjør susen!
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.