Miracle
14-01-2003, 14:02
Dette blir jo ikke noe ordentlig oppskrift da jeg alltid går etter en dæsj av ditt og en dæsj av datt med jeg skal forsøke. Grunnen til at brødene ble så knallgode denne gangen er at jeg brukte havremel oppi. Aldri forsøkt det før. Brukt mye annet men....
13 dl lunkent vann
2 ts. salt
2 ts. sukker
2 ss olivenolje
gjær
helkorn
solsikkekjerner
sesamfrø uten skall
linfrø
kli
(En håndfull eller to av hvert)
ca.5 dl havremel
Resten vanlig hvetemel til passe deig konsistens
Knas godt sammen
Heves til dobbelt str.
Ha i tre store brødformer og stek.
Bon apetit!
Det blir ikke verdens groveste brød dette, men derimot så hever de seg bra, smaker sinnsvakt bra og er lette å lage.
13 dl lunkent vann
2 ts. salt
2 ts. sukker
2 ss olivenolje
gjær
helkorn
solsikkekjerner
sesamfrø uten skall
linfrø
kli
(En håndfull eller to av hvert)
ca.5 dl havremel
Resten vanlig hvetemel til passe deig konsistens
Knas godt sammen
Heves til dobbelt str.
Ha i tre store brødformer og stek.
Bon apetit!
Det blir ikke verdens groveste brød dette, men derimot så hever de seg bra, smaker sinnsvakt bra og er lette å lage.