Se hel versjon : hjelp til pinnekjøttet....saus?
Jeg vet at man bruker sjyen i bunnen til saus, men det blir jo ikke nok saus det.....Hva gjør jeg da?
Har aldri hatt problemer med at det blir for lite sjy eg. Bruker jo ikkje mykje av den heller. Trenger vel ikkje det når ein har kålrabistappe. Hørte om nokon som brukte brun saus til, men :urk: da...
Men kan jo vera ein ide, om du er bekymra.
Lykke til! :snill:
Trenger ikke saus til pinnekjøtt - det vil bare ødelegge hele smaksopplevelsen, mener jeg.
her i huset lager jeg saus til pinnekjøttet på denne måten:
smelter smør i ei gryte og har i hvetemel... så sper jeg dette med krafta fra dampinga..og eventuelt litt vann visst den krafta er veldig salt... blir kkjempegod saus og den smaker årntli pinnekjøtt og:D
hadde aldri saus til pinnekjøtt før jeg heller.. men noen tipa meg om denne sausen og jeg synes den er helt nyyydelig.. og det gjør min far og når jeg endelig fikk han til å smake på den
Carmenzita
24-12-2007, 13:13
Vi bruker bare å smelte smør.
Jeg takler ikke den sjyen.
Jeg takler heller ikke den sjyen.. Men vi bruker brun saus til, synes det smaker godt jeg!
Ingen saus til pinnekjøtt her i gården!
Kattrine
16-01-2008, 14:03
Vi bruker bare sjya. Blir masse sjy her altså. :)
Lailaras
16-01-2008, 15:48
Det skal ikke være saus til pinnekjøtt? Det har jeg aldri hørt om, her bruker vi iallefall bare kraften fra pinnekjøttet, Hvis du synes det blir lite, kan du spe med litt vann i slutten av dampingen. Men om du passer på at det er vann til risten eller pinnene hvis du bruker det, pleier det ikke være for lite.
Ingen saus til pinnekjøtt her i gården!
:dulte:
Smørblomst
16-01-2008, 22:44
Vi bruker saus til pinnekjøttet :jupp:
Lager en hvit saus av smør, mel, melk og kraft fra kjøttet. Denne smaker vi til med revet løk, eddik og sukker. Den blir utrolig god og passer supert til pinnekjøtt.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.