PDA

Se hel versjon : hjelp til pinnekjøttet....saus?


Starlet
24-12-2007, 10:56
Jeg vet at man bruker sjyen i bunnen til saus, men det blir jo ikke nok saus det.....Hva gjør jeg da?

Synnøve
24-12-2007, 11:16
Har aldri hatt problemer med at det blir for lite sjy eg. Bruker jo ikkje mykje av den heller. Trenger vel ikkje det når ein har kålrabistappe. Hørte om nokon som brukte brun saus til, men :urk: da...
Men kan jo vera ein ide, om du er bekymra.

Lykke til! :snill:

Babe
24-12-2007, 11:59
Trenger ikke saus til pinnekjøtt - det vil bare ødelegge hele smaksopplevelsen, mener jeg.

maya 80
24-12-2007, 12:30
her i huset lager jeg saus til pinnekjøttet på denne måten:

smelter smør i ei gryte og har i hvetemel... så sper jeg dette med krafta fra dampinga..og eventuelt litt vann visst den krafta er veldig salt... blir kkjempegod saus og den smaker årntli pinnekjøtt og:D

hadde aldri saus til pinnekjøtt før jeg heller.. men noen tipa meg om denne sausen og jeg synes den er helt nyyydelig.. og det gjør min far og når jeg endelig fikk han til å smake på den

Carmenzita
24-12-2007, 13:13
Vi bruker bare å smelte smør.
Jeg takler ikke den sjyen.

Milea
04-01-2008, 11:48
Jeg takler heller ikke den sjyen.. Men vi bruker brun saus til, synes det smaker godt jeg!

Ritamor
16-01-2008, 13:59
Ingen saus til pinnekjøtt her i gården!

Kattrine
16-01-2008, 14:03
Vi bruker bare sjya. Blir masse sjy her altså. :)

Lailaras
16-01-2008, 15:48
Det skal ikke være saus til pinnekjøtt? Det har jeg aldri hørt om, her bruker vi iallefall bare kraften fra pinnekjøttet, Hvis du synes det blir lite, kan du spe med litt vann i slutten av dampingen. Men om du passer på at det er vann til risten eller pinnene hvis du bruker det, pleier det ikke være for lite.

Banan
16-01-2008, 16:20
Ingen saus til pinnekjøtt her i gården!

:dulte:

Smørblomst
16-01-2008, 22:44
Vi bruker saus til pinnekjøttet :jupp:

Lager en hvit saus av smør, mel, melk og kraft fra kjøttet. Denne smaker vi til med revet løk, eddik og sukker. Den blir utrolig god og passer supert til pinnekjøtt.