PDA

Se hel versjon : Cottage cheese!


Hormonella
23-11-2001, 12:57
HVA kan jeg bruke det til??
Kan det brukes i noen varmretter?
Det ser jo veldig godt ut, men smaker fosåvidt ingenting.

Noen som har noen gode tips til bruksområder???

Aniten
23-11-2001, 13:04
Jeg synes det er veldig godt med Cottage Cheese og jordbærsyltetøy på brødskiva, jeg! :nam: :nam:

Hormonella
23-11-2001, 13:05
Det sa Smollie å!
Hmm dette må jeg prøve med engang!:p

Maya
23-11-2001, 13:07
Hei!!

Det kan brukes i det meste... Veldig godt i gjærdeig:nam: Smaker litt syrlig... Er også godt på brødskiva med f. eks syltetøy til.
Min mor pleide og ha det i en pastarett som hun lager, men vet ikke hvordan hun gjør det:???:
Du får søke litt på internett så finner du nok "plenty" av bruksområder

Hegemor
23-11-2001, 13:08
Jeg bruker det i rundstykker de blir så saftige og litt bedre ,
- og så bruker jeg det i pai
:nam:


Hegemor

tia
23-11-2001, 13:25
Stek kjøttedeig og bland med cottage chees og revet ost oppå. Nam! Og vi bruker løk, hvitløk og pasta attåt - god middag
Tia

fant
23-11-2001, 13:28
Hmm, mener jeg har hørt at det blir brukt i gryteretter og slikt også jeg.....men har ikek prøvd det selv

Søs
23-11-2001, 13:52
Koblet automatisk til en av de beste kakene jeg vet!

Gultotkake

2 egg
2 dl sukker Lag eggedosis
2 dl mel
1 ts natron
1 ts kanel
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver Blandes og haes i eggedosisen
1 dl olje Tilsettes
3 dl raspede gulrøtter blandes i til slutt.
Glasur: 50 gr Philadelfia smørost naturell
30 gr mykt smør
2 dl melis
1 ts vaniljesukker

Blandes og smøres over kald kake, strø malte mandler over.

Kaken bør stø natten over før glasuren smøres på.
Jeg pleier alltid å ta dobbel glasur....blir best da!



glømte at den skal inn i ovenen i 35 - 40 min på ca. 175 grader.....

Milli
23-11-2001, 14:24
Går på Grte Roede - kurs, jeg. Oppfordres til å spise cottage cheese på brødskiva, for det er så magert. Men det smaker så grusomt!
Her fikk jeg mange gode tips til hva jeg skal gjøre med den boksen som står i kjøleskapet.
Takk!

siss
23-11-2001, 14:29
Husker da jeg var lita jeg, da spiste jeg Cottage Chees rett ut av boksen, jordbærsyltetøy oppi!! NAM!:D

Britney
23-11-2001, 14:35
Cottage Cheese er kjempegodt i kyllingsalat også! (tenker da på grønn salat med kyllingbiter oppi..ikke noe sånn majonessalat.. :))

:nam:

lisaa
23-11-2001, 14:35
Tia...

Tusen takk... hørtes godt ut! :)

Den oppskrifta skal jeg prøve. Har kjøttdeigen, løken, pasta'n og osten. Må bare sende gubben på butikken og kjøpe cottage'n :)
Ellers noe mer...krydderier eller noe tro... me får sjå ittekvert :D

:klem:

lisaa

Britney
23-11-2001, 14:50
Her er en oppskrift jeg fikk på mail.
Ikke cottage cheese i, men det høres jo meeeget got ut da!:nam:

Ingredienser:
ca 600 g laks i strimler
olje til steking
6-7 ss malt brød
2-3 ss hakkede friske urter
salt, pepper
4-6 pitabrød
- div salat
- slangeagurk
- tomat
- olivenolje, salt
- salt

Basilikumpesto:
1 potte basilikum
1-2 fedd hvitløk
1 ss ristede pinjekerner
2 ss parmesan
ca 1 1/2 dl olivenolje
salt, pepper


Beskrivelse
Start med å lage basilikumpesto.
Plukk bladene fra en potte basilikum og ha over i en foodprocessor sammen med hvitløk, ristede(lett stekte) pinjekerner og parmesan. Kjør sammen og spe med olje. Smak til med salt og pepper.

Stek pitabrødene etter anvisning på pakken.

Kjør loff uten skorpe i en foodprocessor sammen med urter til en fin masse. Tilsett litt salt og pepper. Vend laksestrimlene i brødblandingen og stek i olje i 2-3 min.

Del opp grønnsakene, tomater flås, deles i båter og innmat tas ut. Vend litt olje og salt inn i grønnsakene.

Fyll i salat i pitabrødene og avslutt med laks og pesto.