Se hel versjon : Cottage cheese!
Hormonella
23-11-2001, 12:57
HVA kan jeg bruke det til??
Kan det brukes i noen varmretter?
Det ser jo veldig godt ut, men smaker fosåvidt ingenting.
Noen som har noen gode tips til bruksområder???
Jeg synes det er veldig godt med Cottage Cheese og jordbærsyltetøy på brødskiva, jeg! :nam: :nam:
Hormonella
23-11-2001, 13:05
Det sa Smollie å!
Hmm dette må jeg prøve med engang!:p
Hei!!
Det kan brukes i det meste... Veldig godt i gjærdeig:nam: Smaker litt syrlig... Er også godt på brødskiva med f. eks syltetøy til.
Min mor pleide og ha det i en pastarett som hun lager, men vet ikke hvordan hun gjør det:???:
Du får søke litt på internett så finner du nok "plenty" av bruksområder
Jeg bruker det i rundstykker de blir så saftige og litt bedre ,
- og så bruker jeg det i pai
:nam:
Hegemor
Stek kjøttedeig og bland med cottage chees og revet ost oppå. Nam! Og vi bruker løk, hvitløk og pasta attåt - god middag
Tia
Hmm, mener jeg har hørt at det blir brukt i gryteretter og slikt også jeg.....men har ikek prøvd det selv
Koblet automatisk til en av de beste kakene jeg vet!
Gultotkake
2 egg
2 dl sukker Lag eggedosis
2 dl mel
1 ts natron
1 ts kanel
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver Blandes og haes i eggedosisen
1 dl olje Tilsettes
3 dl raspede gulrøtter blandes i til slutt.
Glasur: 50 gr Philadelfia smørost naturell
30 gr mykt smør
2 dl melis
1 ts vaniljesukker
Blandes og smøres over kald kake, strø malte mandler over.
Kaken bør stø natten over før glasuren smøres på.
Jeg pleier alltid å ta dobbel glasur....blir best da!
glømte at den skal inn i ovenen i 35 - 40 min på ca. 175 grader.....
Går på Grte Roede - kurs, jeg. Oppfordres til å spise cottage cheese på brødskiva, for det er så magert. Men det smaker så grusomt!
Her fikk jeg mange gode tips til hva jeg skal gjøre med den boksen som står i kjøleskapet.
Takk!
Husker da jeg var lita jeg, da spiste jeg Cottage Chees rett ut av boksen, jordbærsyltetøy oppi!! NAM!:D
Cottage Cheese er kjempegodt i kyllingsalat også! (tenker da på grønn salat med kyllingbiter oppi..ikke noe sånn majonessalat.. :))
:nam:
Tia...
Tusen takk... hørtes godt ut! :)
Den oppskrifta skal jeg prøve. Har kjøttdeigen, løken, pasta'n og osten. Må bare sende gubben på butikken og kjøpe cottage'n :)
Ellers noe mer...krydderier eller noe tro... me får sjå ittekvert :D
:klem:
lisaa
Her er en oppskrift jeg fikk på mail.
Ikke cottage cheese i, men det høres jo meeeget got ut da!:nam:
Ingredienser:
ca 600 g laks i strimler
olje til steking
6-7 ss malt brød
2-3 ss hakkede friske urter
salt, pepper
4-6 pitabrød
- div salat
- slangeagurk
- tomat
- olivenolje, salt
- salt
Basilikumpesto:
1 potte basilikum
1-2 fedd hvitløk
1 ss ristede pinjekerner
2 ss parmesan
ca 1 1/2 dl olivenolje
salt, pepper
Beskrivelse
Start med å lage basilikumpesto.
Plukk bladene fra en potte basilikum og ha over i en foodprocessor sammen med hvitløk, ristede(lett stekte) pinjekerner og parmesan. Kjør sammen og spe med olje. Smak til med salt og pepper.
Stek pitabrødene etter anvisning på pakken.
Kjør loff uten skorpe i en foodprocessor sammen med urter til en fin masse. Tilsett litt salt og pepper. Vend laksestrimlene i brødblandingen og stek i olje i 2-3 min.
Del opp grønnsakene, tomater flås, deles i båter og innmat tas ut. Vend litt olje og salt inn i grønnsakene.
Fyll i salat i pitabrødene og avslutt med laks og pesto.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.