PDA

Se hel versjon : skorper & kavring


Camelia
23-11-2001, 19:45
Hei!:mervink:

Hannah elsker å gomle på brødskalker, men nå har jo som kjent et brød bare to ender og dermed to skalker, så her må mamma finne en løsning. Gjenbruk av en oppbløtt brødskalk er ikke særlig delikat :eek: , og man kan jo ikke kjøpe nytt brød hver gang frøkna vil ha en skalk heller. Kavring kanskje? :ide: Men det er jo så masse sukker i sånne kavringer. Og noen kavringer/skorper er jo så fryktelig skarpe. Så jeg lurte på – har noen der ute oppdaget de perfekte "babykavringene" i dagligvaren? :???: Vi har knasket litt Hipp-kjeks (særlig mamma – mmmm…:nam: ), men de er jo også temmelig fulle av sukker kan man si. De blir dessuten til lim i løpet av 30 sekunder…lenge før Hannah har fått i seg noe som helst. Med DEN spyttproduksjonen…:lol: Noen gode tips?

Meta
24-11-2001, 20:34
Hei på deg:)

Takk for sist, det var kosligt hos Inger.

Når Mattias har spist skalkene, så gir jeg han skorpe med litt grovtbrød på. Så smører jeg leverpostei på. Det er lett å holde i, og å spise.:p

Ellers spiser han kavring og HIPP kjeks.

Hvordan går det med sovingen?


Klem fra Meta og Mattias:sover: