Hun spiste ikke noe av maten sin i går og jeg la plastfolie over fatet og satte det i kjøleskap..er det noe i veien for at jeg kan varme det opp igjen idag?
Hun er 1,5 år.
Det var kalkunkjøttpølse, brunsaus poteter og gulerøtter....
Takk for svar. Tenkte på det i går at hvordan jeg skrev det kunne misforstås...
Vanligvis varmer vi jo opp middag som man har igjen fra dagen før, men når det ligger på tallerken, det var da jeg tenkte at jeg kunne sette det i kjøla for å se om hun spiste det senere...
Men samtidig så syns jeg det er litt udelikat.. men men... det gikk fint, men hun spiste jo ikke noe av de noen av gangene... så kastes måtte det alikevel.
jeg bruker også rester. ved oppvarming bør man passe på at det faktisk blir ordentlig varmt (koker). det er lunken mat som er drepen ifht bakterier (og flere oppvarminger av samme grunn, den har da vært lunken mange ganger).
__________________
hilsen fra
Charlie & Prinsessen, født 02.06.2003 og Tingeling, født 02.11.2006
Jeg varmer ofte opp igjen mat. Når jeg lager middager pleier jeg å fryse ned en eller to porsjoner til lille gutt som jeg tar opp igjen, tiner og varmer etter behov.