NybaktMamma - Møteplassen - Blogger - Gunn1993 http://forum.nybaktmamma.com/blog.php?u=23727 Et diskusjonsforum for mødre med små barn. Diskuter amming, , utvikling, søvn, utstyr m.m. Del erfaringer med tusenvis av andre mødre. no Sun, 05 Jun 2016 01:08:52 GMT vBulletin 30 http://forum.nybaktmamma.com/images/misc/rss.jpg NybaktMamma - Møteplassen - Blogger - Gunn1993 http://forum.nybaktmamma.com/blog.php?u=23727 Kan jeg være gravid??! http://forum.nybaktmamma.com/blog.php?b=614 Sun, 04 Nov 2012 20:53:33 GMT Heihei alle sammen:)

Jeg er ofte plaget med luft i magen (haha) og jeg vet godt hvordan luftbobbler kjennes ut .. men for cra 1 uke siden (+ - ) kjendte jeg noe som "kilte meg" meg nederst i magen, akuratt som en liten slange eller noe som ligger å "svømmer" rett innenfor magen min, jeg tenkte ikke noe serlig mer over det, og på torsdag (den 1 nov) var meg og typen min på kino, da kjendte jeg det ijenn , samme følelsen nede i magen. og det har gjentatt seg så og si hver kveld (eller da jeg ligger\sitter og slapper av) siden det.
jeg vil ikke si at dette "spørsmålet" er dumt, fordi det er jo veldi lett å bli forvirret og litt "gira",,spessielt da jeg elsker babyer hihi :nussere:
Jeg har vanligvis mensen i 4dager og ganske så regelmessig med maaasse mens-smerter ... på fredag (2nov) fikk jeg mensen (litt tiligere en jeg hadde forventet) og den varte bare i 2 dager (fra fredag til lørdags natt\søndag morgen) kan dette være--vel--- en baby? :rabla:
ja jeg skal kjøpe en gaviditetstest snarest hihi, men spør dere som har hatt barn i magen og hvet hvordn den følelsen er :glis:
TAKK på forrhånd:) ]]>
Gunn1993 http://forum.nybaktmamma.com/blog.php?b=614