Sitat:
Opprinnelig postet av embla_
Er det bare meg eller, som syns det er vanskelig å begynne å planlegge bryllup?
|
Overhode ikke, har slitt i flere år jeg og
Ting løsnet ikke før vi tok det steget at vi bare satte en dato, ringte kirke og fikk booket festlokalet, for så å fortelle foreldrene våre...
Først
DA ble alt så mye lettere, for da hadde vi endelig noe fast å forholde oss til!
og ikke minst at vi da hadde fortalt det til noen så da var det ingen vei "tilbake"
Nå er planleggingen allerede godt i gang, og vi har faktisk fått mange brikker på plass allerede!
Forløbig har vi ca 70 gjester på lista vår - herav ca 10 barn
Meny: Jeg grubler veldig på menyen selv om dagen, men rekner med vi går for Elg eller Hjort med tilbehør.
(Vi skal skaffe slakt selv, så må derfor tenke på dette nå rundt disse jakttider
)
Dette med drikke er ikke lett, og det kommer jo an på hva slags former dere skal ha det i
Vi går for fri bar på kvelden, og da går det jo såklart mye mer en hva det ville ha gjort med ikke-fri-bar.
Men sånn til velkommst og middagen ser jeg kanskje for meg:
Velkommst: 1 glas campagne/Mozell
Middagen: 2 glas vin og 1 flasker brus/farris 0,5 + karaffler med vann på bordet (mange vil ha rent springvann til vin )
Dessert: 1 glas cognac/baileys og 1 flaske brus/farris
Kaffe: fri bar - så her trenger vi jo liiiiit...
(ingen i vår familie spytter i koppen
)
Lykke til med planleggingen!