Så koselig det høres ut.
Hva du vil servere er helt opp til deg. Hovedsaken er at du ikke skal slite deg ut. Og ikke minst ruinere deg.
Da storesøster ble døpt sto jeg halve natten og lagde b.la laksemousse og dessert. Bordet skulle være perfekt. Var jo helt utslitt på dåpsdagen jo.
Denne gangen skulle vi gjøre det litt mere lettvint. Men det ballet på seg litt da.
Jeg laget en gryte dagen i forveien av vilt som vi var så heldig å få tak i. Dessert lagde faren min. Forretten som var gravlaks hadde jeg også gjort klar på forhånd. Slik ar det kun var å dandere pent på tallerkener.
Til middagen serverte vi rødvin. Og en liten konjakk til kaffen.
Selv om dette var en barnedåp så synes jeg det var greit med litt til maten. Men mange velger å kun servere alkoholfritt.
Når det gjelder kaker så fikk jeg en bekjent til å lage kransekake. Lukket valnøtt bestilte vi. Eller hadde vi krumkake og multekem samt sjokoladekake til kaffen. Kaker kan det noen ganger bli for mye av.
Lykke til med forberedelsene og gjør det slik du har lyst til.
Det viktigste er jo å komme sammen for å feire lille Julia.
Noe vi gjorde for å inkludere storesøster var å la henne lese opp et velkomstdikt.

Nelle