Sitat:
Opprinnelig postet av Andrea Mora
Ja hvorfor ikkje, jeg bruker samme bunn til ostekaken som til daimis-kaken og bunnene er like gode selv om dei har vært frosne. Fromasjen/osten går helt fint å fryse.
|
Men hva med å prøve oste-is-kake? Den er også nydelig og da gjør det ikke noe om gjestene ikke kommer...
DEILIG OSTE-IS-KAKE
3 eggeplommer
1 1/2 dl sukker
Piskes til eggedosis
1 pakke temperert Filadelphiaost/2 pakker Tine smøreost naturell
1 pakke kremfløte
1 dl sukker
Pisk kremfløte og sukker til krem - pisk sammen osten litt slik at den blir mer tyntflytende og glatt før den tilsettes kremen.
Alt blandes forsiktig sammen.
6 Digestive-kjeks knuses:
- halvparten strøs i bunnen på formen kledd med bakepapir
- slå over kremen
- resten av kjeksene strøs oppå kremen.
Smaker kjempegodt som den er eller med varme bær til!