Dette er bare såååå godt!!
Hadde det i dag, og forspiste meg grundig (som jeg alltid gjør når jeg har dette
)
Fatkoteletter
Ferske Champignogner (en pose)
1-2 løk
Ravigottisaus (kjøpes på Rema 1000)
2-3 beger Fløte
Poteter
Smør
knust muskatnøtt
Hakket hvitløk på glass (kjøpes på Rema 1000)
Litt salt og pepper
Ta en dyp og litt avlang ildfast form.
Forstek så mange fatkoteletter som dere spiser til middag.
Legg dem i bunnen av formen.
Stek ferske champignigner og legg dem så oppå kotelettene.
Stek en del løk og legg dem oppå.
Hell Ravigottisaus over det hele (jo mer Ravigottisaus, desto mere smak - jeg tar hele flasken til 4-5 koteletter)
Hell så fløte opp til kanten av maten.
Settes i ovnen på 180 grader i ca en time
Mos de kokte potetene.
Mos en god skei med smør i.
Hell litt fløte i.
bland i 1 ts hakket hvitløk per person
Dryss litt muskatnøtt i
Litt salt og pepper.
Mos til stappen er litt luftig.
Dette er snadder middag - og veldig lettvint!!