Vis ett enkelt innlegg
Gammel 05-04-2005, 20:50   #2
Tidligere bruker
Gjest
 
Meldinger: n/a
Sv: Snøggel bøggel for dummies

Klart man gidder det- alt for å spre bøggelsnøggelbudskapet.

Nå avhenger det litt av hvor stor og hvor tykk du vil ha den?

Om du vil ha den tynn og liten ( ) så bruker du bare ett fleecepledd eller et annet pledd - ull går sikkert også fint, eller noe annet som egner seg.

Du bretter det dobbelt på langs og klipper nedover i bretten til posen er så lang som du vil ha den i "sittedelen". Så klipper du av 20 cm på frontdelen slik at den blir litt kortere enn bakdelen.

Så syr du i glidelås i den siden som ikke er brettet, så lang som du vil ha den. Sy i fra bunnen og oppover - da har du bretten klar når du har satt i glidelåset. Så syr du hull til seler med knapphullsøm etter mål på vogna di. Om du bruker fleece så rakner det jo ikke om du ikke syr heller, men bare klipper, så er du ikke så stø i sying så tror jeg det går helt fint.

Frontdelen kan som sagt brettes ned, den bretten fester du med hva du vil. Jeg har brukt store treknapper og hemper, en på hver side foran. Vi har den nedbrettet når han sitter i vogna, og bretter opp når han sover for å dekke helt opp til ansiktet.

Jeg har valgt å sy min med trippelt teppe foran og dobbelt bak for å få den litt tykkere. Har også skjøtt på i hodeenden for å få den litt lenger.
Lurer du på noe mere så får du spørre. Vet ikke om det gikk an å fatte denne forklaringa jeg hehe, det er så enkelt når man kan det om du skjønner?
  Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat