Vis ett enkelt innlegg
Gammel 06-04-2005, 00:08   #10
Astrid
Supermedlem
 
Astrid sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2002
Sted: Trondheim
Meldinger: 1,480
MP Rating: 0% (0)
Astrid er fantastisk mot andre.Astrid er fantastisk mot andre.Astrid er fantastisk mot andre.Astrid er fantastisk mot andre.Astrid er fantastisk mot andre.Astrid er fantastisk mot andre.Astrid er fantastisk mot andre.Astrid er fantastisk mot andre.Astrid er fantastisk mot andre.Astrid er fantastisk mot andre.Astrid er fantastisk mot andre.
Sv: Snøggel bøggel for dummies

Sitat:
Opprinnelig postet av *Ebba*
Takk Sannemor.
Men passer alle nåler i alle symaskiner?

Beklager trådkupping her.
Jeg tror det er forskjell fra merke til merke på "hodet". Dvs den delen du putter inn i maskina. Tallene sier noe om størrelsen på den delen av nåla som går opp og ned i stoffet.

Hvis du bruker tre nåler på en sånn pose vil jeg tro at enten er nåla skjev i utgangspunktet, eller så er den ikke festa riktig i maskina, eller så drar du i stoffet når du syr. Det er viktig å da den skiva som beveger seg under nåla flytte stoffet for deg. Må du dra fordi stoffet er for tykt/lealøst, må du være veldig forsiktig.

Fikk litt trua på å sy en sånn pose forresten Men jeg er ikke helt med. Det skal være glidelås i den ene sida? Dette er det jeg fikk litt problemer med:

Sitat:
...klipper nedover i bretten til posen er så lang som du vil ha den i "sittedelen". Så klipper du av 20 cm på frontdelen slik at den blir litt kortere enn bakdelen
Noen som orker forklare enda litt nærmere
__________________
Astrid er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat