Vis ett enkelt innlegg
Gammel 28-12-2006, 01:20   #2
Helene Harefrøken
Hjelpeadmin
 
Helene Harefrøken sin avatar
 
Medlem siden: May 2005
Meldinger: 17,483
Blogginnlegg: 3
MP Rating: 100% (1)
Helene Harefrøken har et ubeskrivelig bra rykte.Helene Harefrøken har et ubeskrivelig bra rykte.Helene Harefrøken har et ubeskrivelig bra rykte.Helene Harefrøken har et ubeskrivelig bra rykte.Helene Harefrøken har et ubeskrivelig bra rykte.Helene Harefrøken har et ubeskrivelig bra rykte.Helene Harefrøken har et ubeskrivelig bra rykte.Helene Harefrøken har et ubeskrivelig bra rykte.Helene Harefrøken har et ubeskrivelig bra rykte.Helene Harefrøken har et ubeskrivelig bra rykte.Helene Harefrøken har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: forvirring ang babyline produkter

Det har vært en diskusjon oppe om det samme før. Quoter Polyannas svar derfra jeg:
Sitat:
Jupp, du har kjøpt et "bløffeprodukt".

Det stod om dette i en avis nylig. Det er en konflikt mellom det firmaet som har brukt merkevaren til nå, har svanemerket produktet og som har fått best-i-test på innhold i forhold til giftstoffer, og et annet firma som har en eldre rettighet til merkevaren og som har bestemt seg for å bruke den. Det blir visst rettsak av det.

Men det viktigste er: Den som ikke er svanemerket inneholder stoffer som ikke er bra, hvorav minst et er direkte skadelig for barn, i følge en eller annen fagperson jeg så sitert i avisen.
Her er tråden forresten : Babyline Bad - Lureri?
__________________
Helene Harefrøken er pålogget nå   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat