Vis ett enkelt innlegg
Gammel 04-07-2007, 14:54   #4
banana
Juniormedlem
 
Medlem siden: Jul 2006
Meldinger: 15
MP Rating: 0% (0)
banana vil raskt nok bli berømt.banana vil raskt nok bli berømt.banana vil raskt nok bli berømt.banana vil raskt nok bli berømt.banana vil raskt nok bli berømt.banana vil raskt nok bli berømt.banana vil raskt nok bli berømt.banana vil raskt nok bli berømt.banana vil raskt nok bli berømt.banana vil raskt nok bli berømt.banana vil raskt nok bli berømt.
Sv: Får man søskenforsøk med tredje barn også?

Takk for svar.
Sitat:
Opprinnelig postet av Pusa
Min personlige mening er at man bør ta slike forsøk på egen kappe, altså på en privat klinikk. Du har jo allerede 2 barn, det er mange som står i kø og ikke har noen.
Dette var vel strent tatt en avsporing. Men: Tror du ikke klinikkene klarer å ta seg av slike avgjørelser? Jeg vil tro at de færreste velger bevisst å gå på en privatklinikk dersom man kan få et forsøk betalt av systemet. Men jeg har selvsagt forståelse for at man blir ned- eller bortprioritert av systemet i min situasjon. Allikevel, dersom jeg får et "gratis" forsøk så velger jeg nok å ta det. Jeg vil anta at klinikken klarer å prioritere de som har større behov (= færre barn) foran meg. Så derfor lurte jeg på hvordan praksis var.
banana er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat