Vis ett enkelt innlegg
Gammel 28-03-2008, 11:43   #10
Niobe
Æresmedlem
 
Niobe sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2005
Sted: Rogaland
Meldinger: 21,840
MP Rating: 100% (4)
Niobe har et ubeskrivelig bra rykte.Niobe har et ubeskrivelig bra rykte.Niobe har et ubeskrivelig bra rykte.Niobe har et ubeskrivelig bra rykte.Niobe har et ubeskrivelig bra rykte.Niobe har et ubeskrivelig bra rykte.Niobe har et ubeskrivelig bra rykte.Niobe har et ubeskrivelig bra rykte.Niobe har et ubeskrivelig bra rykte.Niobe har et ubeskrivelig bra rykte.Niobe har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Trenger hjelp til å lage babymat

Sitat:
Opprinnelig postet av toblerone Vis post
Nei, men får de ikke annen mat, så får de ikke annen mat. Spis eller la være.....Og det er når barnet er mellom 6-12 mnd det faktisk er mest mottagelig for nye smaker og er mest nysgjerrig på å prøve noe nytt og.

Vil ungene her ikke ha middag en dag, så får de gå fra, men da gå sultne til kveldsmat. Og her i huset spises kun det som står på bordet og ikke noe annet, og da er det jo deres valg. Som regel spiser de et eller annet, om det så bare er poteter...
Forsåvidt enig i det, og her ender det som regel med at 2,5-åringen ikke spiser noe. I fjor spiste han "alt". Han har ikke spist middag på månedsvis, men han spiser godt til de andre måltidene, så vi stresser ikke med det. Han har spist hjemmelaget mat fra første stund, mens barna til venninna mi som har fått middagsglass er altetende at det er fascinerende. Barn er forskjellige.

Jeg likte alt mulig til jeg ble 6-7 år, så ble jeg ufattelig kresen og likte omtrent ingenting til jeg passerte 25... Jeg kunne fint gå hele dagen uten mat, om jeg ikke likte det som ble servert.
__________________
“God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,
the courage to change the things I can,
and the wisdom to know the difference.”
Reinhold Niebuhr

2005 2010


Sist endret av Niobe; 28-03-2008 kl 11:47.
Niobe er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat