Diskusjon: Sprø panering
Vis ett enkelt innlegg
Gammel 01-03-2009, 11:55   #2
Myria
Supermedlem
 
Myria sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Sted: Skedsmo
Meldinger: 1,273
MP Rating: 0% (0)
Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Sprø panering

Vend først i hvetemel tilsatt salt og pepper, så i vispet egg og til slutt i enten loffsmuler (daggammel loff uten skorpe som du kjører til smuler i food processor) eller knust cornflakes, tortillachips e.l. og så steker eller friterer du bitene. Cprnflakes/tortillachips blir mest sprø, mens loffsmuler gir mer den type panering du får på f.eks. fiskepinner.
__________________
Mamma til en vakker gutt født 01.12.08.


Min oppskriftsblogg
Myria er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat