Diskusjon: Sprø panering
Vis ett enkelt innlegg
Gammel 02-03-2009, 16:33   #3
*Kit
Medlem
 
*Kit sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Meldinger: 172
MP Rating: 0% (0)
*Kit har en strålende fremtid.*Kit har en strålende fremtid.*Kit har en strålende fremtid.*Kit har en strålende fremtid.*Kit har en strålende fremtid.*Kit har en strålende fremtid.*Kit har en strålende fremtid.*Kit har en strålende fremtid.*Kit har en strålende fremtid.*Kit har en strålende fremtid.*Kit har en strålende fremtid.
Sv: Sprø panering

Sitat:
Opprinnelig postet av Myria Vis post
Vend først i hvetemel tilsatt salt og pepper, så i vispet egg og til slutt i enten loffsmuler (daggammel loff uten skorpe som du kjører til smuler i food processor) eller knust cornflakes, tortillachips e.l. og så steker eller friterer du bitene. Cprnflakes/tortillachips blir mest sprø, mens loffsmuler gir mer den type panering du får på f.eks. fiskepinner.
Tusen takk for hjelpa! Dette skal testes ut!
*Kit er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat