Diskusjon: Fast føde...
Vis ett enkelt innlegg
Gammel 12-08-2009, 20:09   #10
ElinM
Seniormedlem
 
ElinM sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2002
Meldinger: 1,751
MP Rating: 0% (0)
ElinM har et ubeskrivelig bra rykte.ElinM har et ubeskrivelig bra rykte.ElinM har et ubeskrivelig bra rykte.ElinM har et ubeskrivelig bra rykte.ElinM har et ubeskrivelig bra rykte.ElinM har et ubeskrivelig bra rykte.ElinM har et ubeskrivelig bra rykte.ElinM har et ubeskrivelig bra rykte.ElinM har et ubeskrivelig bra rykte.ElinM har et ubeskrivelig bra rykte.ElinM har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Fast føde...

Sitat:
Opprinnelig postet av tsk Vis post
Nå er knøttings fem måneder gammel, men hun får fremdeles bare mm. Vi planlegger å hoppe over grøt- og mosstadiet og gå direkte på skikkelig fast føde om ikke lenge. Babystyrt tilvenning med andre ord. Ser at hun så smått begynner å bli klar.

Baby-led weaning - Wikipedia, the free encyclopedia

Håper det funker for oss.
Signerer dette, selv om snuppa mi er 5,5 måned. Jeg regner også med å drøye introduksjonen av fast føde kanskje til hun er nærmere 7 måneder. Vi får se. Jeg lot henne forøvrig så vidt slikke på en eplebit i dag, det var den første smaken på noe annet enn morsmelk. Jeg innser at det begynner å bli på tide at jeg leser meg opp på barnestyrt tilvenning, det er så vidt jeg vet en del tops omkring det.
__________________
Mamma til 4 jenter f. 2000, 2002, 2005 og 2009
ElinM er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat