Vis ett enkelt innlegg
Gammel 28-11-2003, 23:27   #3
Eirill
VIP-Medlem
 
Eirill sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2001
Meldinger: 6,699
MP Rating: 0% (0)
Eirill har et ubeskrivelig bra rykte.Eirill har et ubeskrivelig bra rykte.Eirill har et ubeskrivelig bra rykte.Eirill har et ubeskrivelig bra rykte.Eirill har et ubeskrivelig bra rykte.Eirill har et ubeskrivelig bra rykte.Eirill har et ubeskrivelig bra rykte.Eirill har et ubeskrivelig bra rykte.Eirill har et ubeskrivelig bra rykte.Eirill har et ubeskrivelig bra rykte.Eirill har et ubeskrivelig bra rykte.


Sarah Bernard

250 gr mandler
3 1/2 dl melis
3 små eggehviter

Visp eggehvitene hvite. Bland i melis og skåldede,malte mandler.
Sett røren med to teskjeer på bakepapirkledt plate.
Stekes på 180*C i ca 10 min.
Avkjøles litt før de tas av med skarp kniv.

Fyll:
200 gr margarin
3 dl melis
3 eggeplommer
1 plate sjokolade

Bland margarin, melis og eggeplommer til en smidig deig. Rør i revet sjokolade. Legg fyllet på bunnen av kakene i en pyramideformet topp.
Sett kakene kaldt til fyllet er helt stivt.

Glasur:
2 plater sjokolade
2 ss delfiafett

Smelt sjokolade og delfiafett. Dypp kakene i. (Griseri! )

Oppbevares i fryseboksen.




Brune pinner

150 gr margarin
200 gr sukker
2 eggeplommer
1 ss lys sirup
1/2 ts kanel
1 ts vaniljesukker
1 ts natron
300 gr hvetemel

egg til pensling
perlesukker
hakkede mandler

Rør margarin og sukker hvitt. Bland i resten av ingrediensene. Elt deigen og del den i 6 emner.
Trill pølser og trykk dem ut på bakepapirkledt plate til flate stenger. Pensle med egg, og dryss på perlesukker og mandler.

Stekes på 175*C i ca 10-12 minutter.

Skjær stengene på skrå mens de er varme. Avkjøles på rist.





Små suksessterter

4 eggehviter
360 gr melis
500 gr malte mandler

Stivpisk eggehvitene. Bland i melis og malte mandler.

Legg 1 ts pr kjeks på bakepapirkledt plate.

170*C 10 - 12 min Avkjøl

Krem:
4 eggeplommer
100 gr melis
1 1/2 dl fløte
150 gr margarin (mykt)
1 ts vaniljesukker

Eggeplommer, melis og fløte røres sammen og kokes tykt. (Det går fort å få det tykt, pass på så det ikke brenner seg!) Avkjøles litt. Rør i mykt margarin og vaniljesukker. Avkjøles.
Smør kremen på bunnen av kjeksene.
Oppbevares i fryseboksen
__________________
MØ SJÆL!
Eirill er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat