Se RSS-feed

Ukategorisert

Innlegg uten kategori

 1. 14 august 2011

  Heia... da har det gått ett par mnd'er siden sist jeg skrev.
  Nå er jeg på siste kapittel av sommerferien. På tirsdag starter skolen igjen. Gruer til å måtte opp kl 6.15 igjen du.... Har hatt en kjempefin sommer. Vært en uke i sverige med ungene. Leksand. Kan anbefales...var kjempefint der. 2 dager i sommerland som ligger rett ved siden av. Der var det i hvertfall eldorado for meg med så mange vannsklier.. Det var kjempefint for ungene der også. Alle 3 eksamene ble bestått før ...
  Kategorier
  Ukategorisert
 2. 25.05.2011

  Helløv...
  Som tiden flyr. Da er 17 mai vel overstått. 1 eksamen er gjennomført. Har en ny på fredag.

  Hva har skjedd siden sist da. Jo jeg har vært ute å reist. Sist helg hadde jeg avlastning og da ble det så jeg tok en tur til tigerstaden og møtte en herlig gjeng med jenter som jeg kanskje ikke har sett på 10-15 år. Sikkelig artig å se dem igjen. Ble mye reising for en helg. Men det var verd det. Ble så fasinert av hun ene vi var hos. Hun hadde nemlig en kakadue papegøye. ...
  Kategorier
  Ukategorisert
 3. April 2011

  Herregud som tiden flyr. Ser at jeg ikke har skrevet her siden januar 2011...
  Vi har det nå fortsatt stort sett bra vi. Jeg og ungene. Skolen er travel og det er mye og holde styr på. Skal ha praktisk test nå til torsdagen og vil gjerne stå på den slik at jeg får mer tid til å lese på mikrobiologi. Syns at etter påskeferien så er jeg snart midt oppi eksamen kjøret igjen.

  Jeg trives så godt på skolen. Det er en herlig gjeng jeg har sammen med meg i klassen. De er bare ...
  Kategorier
  Ukategorisert
 4. Januar 2011

  Hei og hå... da var vi kommet til 2011. Tiden går fort. Skola har begynt igjen og det har vært slitsomt nå etter jul. Med start kl 8 på morran har gjort til at vi har måttet opp kl 5.30 for å være i barnehagen til kl6.30. Men ungene har vært over all forventning. Gruet sikkelig til disse tili dagene men så langt har det gått greit.

  Har bestått alle 3 eksamene fra før jul. Det ble en bestått og to D er. Så er fornøyd. Det var mange som strøk. Ca 40% strykprosent og jeg syns det er ...
  Kategorier
  Ukategorisert
 5. Julen 2010.

  God jul til alle.
  Nå er det lenge siden jeg har vært her inne og skrevet noe. Tiden flyr fortsatt. Siden sist har jeg vært igjennom 3 eksamener. Farmasipraksis A og Kjemi 1 og Cellebiolog/fysiologi. De to siste får jeg ikke svar på før i januar. Men Farmasipraksis A besto jeg. Så har tjent 14 studiepoeng..hurra..

  Håper jeg står på de andre to også, men de var mye vanskeligere syns jeg. Ganske høy strykprosent på den skolen har jeg skjønt.

  Stor trives på ...
  Kategorier
  Ukategorisert
 6. 17 Oktober!

  Hallois..
  Så har det gått nesten en mnd. igjen siden sist. Tiden bare flyr syns jeg.

  Jeg har det fortsatt bra. Skola går bra så langt. Selv om jeg har følt at det har vært mye til tider så er det utrolig hva man får til hvis man får noen timer ekstra en dag på skolen.

  Vi har begynt litt med lab. arbeid og det syns jeg er kjempe morsomt. Jeg har også vært utplassert 1 dag på ett apotek for å se hvordan det funker på baksiden. Det var kjempe spennende. Etterpå må ...
  Kategorier
  Ukategorisert
 7. 12 september!

  herregud som tiden flyr. Nå har jeg snart vært på skola 1 mnd. Så langt går det jo i og for seg greit. Er så himla glad for at jeg tok kjemi i fjor. Det har jeg jeggu fått bruk for. Syns synd i de som ikke har hatt kjemi før. De sliter...det går fort frem. Har lovet å hjelpe ei på mandag for å prøve å få henne til og forstå litt. Jeg er ikke så himla god til å lære bort. Men har skjønt at det er fin læring for en sjøl også midt oppi alt.

  Vi startet med gruppe arbeid. Vi har arbeidskrav ...
  Kategorier
  Ukategorisert
 8. 16 august 2010

  Ny dag... i dag begynte barna på nye avdelinger i barnehagen. Det gikk veldig bra. Ikke noe skriking på noen av dem. I morgen skal store snuppa på ny barnehage 1 dag i uka. Er for å bli vant til siste plassen hun skal være i barnehagen. Der er de ute hele dagen.

  I morgen begynner min første skoledag og jeg er veldig spent.

  I går hadde vi en super dag. Huset var fullt av nabo unger før kl var 9... og en jente på 11 år spurte om å bli med hjem dit vi bodde før for å bade ...
  Kategorier
  Ukategorisert
 9. Fredag 13 august 2010.

  Heisann. Da er snart en sommer på hell. Det går jaggu fort.

  Geysirland heimen har hatt en fin sommer.
  Jeg og ungene har vært i familiepark med dyr, åpen gård, besøkt bekjente, bursdager og i slutten av juli var vi 1 uke i Sverige. Da var søstra mi med. Vi var i Østersund og Orsa. Var vel ikke helt heldig med været. Men det var ok å komme seg bort en tur. Ble noen erfaringer rikere med det å ta med ungene på ferie.

  Har egentlig hatt ett greit forhold til faren ...
  Kategorier
  Ukategorisert
 10. 7 juni 2010

  Tiden flyr du. Snart er det sommerferie for liten og stor. Har muligens bare 1 dag igjen på skolen. Muntlig kjemi på mandag.

  Fredag får jeg høre om jeg kommer opp i muntlig. Kom ikke opp i skriftelig.

  Har ringt høyskolen idag for å spørre hvor mange som har søkt til høsten og der fikk jeg vite at har jeg kjemi og matematikk så er jeg garantert å komme inn. juhu... artig.

  Klarte å karre meg fra 3 til 4 i standpunkt karakter i matematikk. Så spørs ...
  Kategorier
  Ukategorisert
Side 1 av 7
1 2 3 4 5 ... SisteSiste