Gå tilbake   NybaktMamma - Møteplassen > Blogger > Krembolle

Gi rating til denne meldingen

Påske og tanker i tåka

Postet 09-04-2009 kl 19:20 av Krembolle
Ja, så var det denne bloggen dah... Har ikke vært så aktiv her akkurat.

Jeg er ikke så mye inne på nm for tiden, da den opprinnelige klubben jeg var i, har flyttet til et annet forum. Men jeg savner NM til tider!

Nå har endelig våren kommet hit til oss! Det drypper fra taket hele tiden og for mer snø som smelter, jo bedre blir humøret!

Jeg begynte i ny jobb 1.12.09 og jeg stortrives!
Det er en barnehage som ligger 2 min kjøretid herfra, så det er toppers! Ungene har det bra og det er et godt læringsmiljø der.

Jeg har begynt prosessen med å kvitte meg med overflødig hud på magen etter to tette svangerskap. Jeg har arvet litt penger etter morfar, men det er ikke nok til en bukplastikk operasjon. Mamma snakket om at jeg kanskje kunne få resten av summen som forskudd på arv fra henne, men hun måtte undersøke litt om hvordan sånt fungerer.
Jeg tenker på magen hele tiden, igjennom hele dagen. Jeg finner ikke klær, jeg er ukomfortabel foran uten klær, livskvaliteten min er rett og slett laber pga hengemagen. Så jeg har sjekket litt rundt om klinikker som utfører slike operasjoner og jammen det er ikke få! Hvordan klare å velge ut en klinikk i det virrvarret av alle sammen? Hvordan vet man at man har valgt rett? Hva skal man se etter? Jeg kjenner ingen som har hatt en sånn operasjon, så jeg vet ikke hvor jeg skal begynne....
Noen tips?
Jeg vet at jeg må gå ned noen kilo, for det vel ei øvre grense i forhold til BMI?
Min BMI ligger på 27,8 men jeg vet ikke om det er lavt nok.

Antall kommentarer 0

Kommentarer

 
Antall Trackbacks 0

Trackbacks

Siste bloggmelding av Krembolle

Alle tider vises som GMT +1. Klokka er nå 09:30.




Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Alt innhold ©2001-2008 NybaktMamma.com