Vis ett enkelt innlegg
Gammel 15-06-2009, 18:14   #4
Kastina
Supermedlem
 
Kastina sin avatar
 
Medlem siden: May 2003
Sted: Vestlandet
Meldinger: 1,420
MP Rating: 0% (0)
Kastina har et ubeskrivelig bra rykte.Kastina har et ubeskrivelig bra rykte.Kastina har et ubeskrivelig bra rykte.Kastina har et ubeskrivelig bra rykte.Kastina har et ubeskrivelig bra rykte.Kastina har et ubeskrivelig bra rykte.Kastina har et ubeskrivelig bra rykte.Kastina har et ubeskrivelig bra rykte.Kastina har et ubeskrivelig bra rykte.Kastina har et ubeskrivelig bra rykte.Kastina har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Flere profiler på facebook?

Jeg opplevde at exen min har laget to profiler. Blokkerte ham samme dagen jeg fant ut han var på FB, og etter nesten to år får jeg venneforepsørsel fra ham!! Han er psykopat og mishandlet meg og jeg brukte lang tid på og komme meg bort fra ham. så sjokket var faktisk litt stort da han plutselig hadde funnet meg... Så greia hans er at han har laget en ny, helt lik profil med samme dobbeltnavn og etternavn, men ikke søkbart. Så når jeg søker på ham nå, får jeg ham ikke opp, dermed kan jeg ikke blokkere ham heller Han har nå lagt til på ny alle 200-300 "vennene" sine...

Fikk litt noia, og lurte på om han gjorde alt dette pga meg, men er jo 15 år siden jeg flyttet til andre kanten av landet for og komme bort fra ham..

Lurte på om jeg skulle sende FB en mail om og få blokkere ham igjen..
__________________
mai -03 og mai -06
Kastina er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat