Mmmm....dette var nydelige boller ass`!!
Dufter nystekte boller i hele huset nå....og forhåpentligvis utenfor huset også - sånn bare for å friste naboene (hadde ventilasjonen på full guffe under steking

)
Hvis jeg skal kommentere oppskriften så er nok dette den beste oppskriften jeg har prøvd hittil! Veeeeldig luftige boller som vokste seg store og fine inni ovnen! Deigen hevet så mye at jeg faktisk måtte slå den ned 2 ganger under heving slik det stod i oppskriften.
Jeg brukte 200 gram smør og 200 gram sukker, men kunne fint ha hatt 250 gram sukker for å få god søtsmak på bollene. (Kanskje litt lite med 200 gram, men det er jo bare smak og behag!)
Ellers så pensler jeg aldri bollene med egg. Dette for at de ser mest ut som "kjøpeboller" når man ikke pensler dem

Kjøpeboller-look-alike.. men med den hjemmebakte, gode smaken!
Denne oppskriften ANBEFALES virkelig. Tusen takk til Celeena!