Se RSS-feed

Nyeste bloggmeldinger

 1. MME?

  Sønnen min er nå 7 mnd og han får to grøtmåltider til dagen. Jeg ammet han fullt frem til han var ca 5,5 mnd da merket jeg at han var mer sulten enn det jeg kunne gi. Nå lurer jeg på om jeg kanskje må gå over til MME, for min egen del. Jeg har alltid sagt at jeg vil amme til han er 1 år minst. Og det vil jeg egentlig enda. Men vekta mi er så lav nå at jeg ikke vet om jeg klarer, er sliten hele tiden. Jeg har alltid slitt med å holde vekta, og nå er det i hvertfall ikke lett! Jeg gir ikke helt opp, ...
  Stikkord: mme
  Kategorier
  Ukategorisert
 2. MM og MME

  Jeg trenger hjelp og veiledning!

  Jeg var på 6 ukerskontroll igår, og fikk beskjed om at jentungen hadde bilyd på hjertet. Er det farlig ?
  Og Hvis jeg har pumpet meg selv, kan jeg sette melka i kjøleskapet, og pumpe på nytt, og fylle på samme flaske, og gi det til mat seinere på kvelden ? jeg aner ikke om jeg kan det, så vil ikke gjøre noe føre jeg vet noe.
  Og hvor mange våte bleier burde hu ha når hun er 6 uker ?
  Hvor mye maltekstrakt burde jeg bruke i morsmelkerstatning ...
  Kategorier
  Ukategorisert
 3. Opplevelse for livet!

  Tenk å kunne kalle meg mamma, tenk å ha ett så lite barn i mine armer.
  Jeg har fremdeles ikke helt forstått dette jeg.
  Følelsen av å vite at min lille jente er mitt fulle og hele ansvar resten av livet er litt skremmende.
  Tenk om jeg feiler... Tenk om noe går galt, vil jeg bli en god mor ?

  Det er slik jeg tenker, men innerst inne vet jeg at hvis jeg følger mine instinkter, og gjør det jeg syns er rett, så vil jeg verken feile, gjøre noe galt eller bli en dårlig mor.
  ...
  Kategorier
  Ukategorisert
 4. Januar 2011

  Hei og hå... da var vi kommet til 2011. Tiden går fort. Skola har begynt igjen og det har vært slitsomt nå etter jul. Med start kl 8 på morran har gjort til at vi har måttet opp kl 5.30 for å være i barnehagen til kl6.30. Men ungene har vært over all forventning. Gruet sikkelig til disse tili dagene men så langt har det gått greit.

  Har bestått alle 3 eksamene fra før jul. Det ble en bestått og to D er. Så er fornøyd. Det var mange som strøk. Ca 40% strykprosent og jeg syns det er ...
  Kategorier
  Ukategorisert
 5. Julen 2010.

  God jul til alle.
  Nå er det lenge siden jeg har vært her inne og skrevet noe. Tiden flyr fortsatt. Siden sist har jeg vært igjennom 3 eksamener. Farmasipraksis A og Kjemi 1 og Cellebiolog/fysiologi. De to siste får jeg ikke svar på før i januar. Men Farmasipraksis A besto jeg. Så har tjent 14 studiepoeng..hurra..

  Håper jeg står på de andre to også, men de var mye vanskeligere syns jeg. Ganske høy strykprosent på den skolen har jeg skjønt.

  Stor trives på ...
  Kategorier
  Ukategorisert
 6. 17 Oktober!

  Hallois..
  Så har det gått nesten en mnd. igjen siden sist. Tiden bare flyr syns jeg.

  Jeg har det fortsatt bra. Skola går bra så langt. Selv om jeg har følt at det har vært mye til tider så er det utrolig hva man får til hvis man får noen timer ekstra en dag på skolen.

  Vi har begynt litt med lab. arbeid og det syns jeg er kjempe morsomt. Jeg har også vært utplassert 1 dag på ett apotek for å se hvordan det funker på baksiden. Det var kjempe spennende. Etterpå må ...
  Kategorier
  Ukategorisert
 7. Barnets hode er født

  Hva er vanlig tid mellom når hodet kommer ut og resten av kroppen fødes ?
  Kategorier
  Ukategorisert
 8. hvor mye bruker dere på mat per måned?

  Sitat Opprinnelig postet av Tuppesjura Vis post
  Vanskelig å si hva vi bruker pr person, men vi beregner 8000 kr pr mnd i mat/husholdningsartikler. Synes det er passe. Vi bruker sjeldent alt, og da går resten til neste mnd, også fortsetter det sånn til vi har bygd opp en bra "buffer" på denne kontoen. Som regel forsvinner dette til jul da, for da går det MYE ekstra penger.
  Lurt! Den der skal jeg huske ja, takk for tipset!
  Hvor mange er dere i familien?
  Kategorier
  Ukategorisert
 9. "Sukk mitt hjerte,men brist ikke"

  Jaja,da var vi igang igjen da.... Vesle jenta vil nesten ikke spise igjen... eneste ho får i seg om dagen er litt melk og kanskje et par skjeer med fruktmos,et par biter brød,en skje grøt og et par skjeer middag...men så en posjon grøt til kvelden.... Blir snart gal av den spisinga... eller skal jeg si ikke-spisinga.... Ho var ho sååå flink til å spise en stund nå,men plutselig snudde det...IGJEN! Har prøvd det meste de siste dagene,men det hjelper ikke... Lurer på om det er noen fler ...
  Kategorier
  Ukategorisert
 10. 12 september!

  herregud som tiden flyr. Nå har jeg snart vært på skola 1 mnd. Så langt går det jo i og for seg greit. Er så himla glad for at jeg tok kjemi i fjor. Det har jeg jeggu fått bruk for. Syns synd i de som ikke har hatt kjemi før. De sliter...det går fort frem. Har lovet å hjelpe ei på mandag for å prøve å få henne til og forstå litt. Jeg er ikke så himla god til å lære bort. Men har skjønt at det er fin læring for en sjøl også midt oppi alt.

  Vi startet med gruppe arbeid. Vi har arbeidskrav ...
  Kategorier
  Ukategorisert
Side 1 av 31
1 2 3 4 5 11 ... SisteSiste