Lagde også all mat selv i starten, billigere og bedre og god kontroll over hva barna fikk i seg, mtp allergi.
HER er en link med mange oppskrifter.
En superfavoritt her i huset var:
* ris, ca 2 porsjoner. Brukte naturris som inneholder mer fiber.
* gulrot, 3 store
* mais, 1 stor boks med maiskorn, ca 240 g.
* kylling, 2 fileter.
* persille, noen kvaster frisk.
Kokte gulrot og ris hver for seg, tilsatte kyllingen i gulroten mot slutten av koketida. Hakka persille og hadde oppi food prosessor'n. Kjørte alt sammen og tilsatte en boks med most mais. Den moste jeg for seg med stavmikser, ellers ble det så mange hele maiskorn.
Oppskriften kan jo varieres i det uendelige. Jeg bruker av og til både potet og ris i maten jeg. Bruker også blomkål, brokkoli, sellerirot (bruk lite, for den gir MYE smak), hakket basilikum, svinefilet og leverpostei på boks. Den gir mye jern.