Ah, dette lurte jeg også på! Men vi lager ikke sushi selv, så må eventuelt kjøpe. Men fryser ikke de fleste restauranter fisken før de selger den? Har et par gode sushirestauranter rundt hjørnet, og det hadde vært artig å dele vår begeistring med snuppa snart.
Ah, dette lurte jeg også på! Men vi lager ikke sushi selv, så må eventuelt kjøpe. Men fryser ikke de fleste restauranter fisken før de selger den? Har et par gode sushirestauranter rundt hjørnet, og det hadde vært artig å dele vår begeistring med snuppa snart.
Restaurantene er pliktige å bruke fisk som har vært tilstrekkelig dypfryst!
Jeg har ikke brukt salma ennå. (Hvis det er merket det er snakk om)
Nå fikk jeg skrekkelig lyst på hjemmelaget sushi med fersk laks gitt.
__________________ "De er rett og slett helt unødig skadd på grunn av dårlig sikring,
og det er grusomt å se dette."
(Tor Einar Calisch, overlege ved Barneintensiv avdeling på Ullevål.)