Har også bestemt oss for menyen
Healdsburg plated dinner:
Reception - Hand passed
Assortment of Oven Baked Flatbreads
Appetizer
Sanoma Goat cheese Ravioli with sun dried tomato nectar, shiitake mushrooms and basil
Salad
Wine Country Salad with marinated dried tomatos, olives, sourdough crutons and cabernet-herb vinaigrette
Sorbet
Marked inspired seasonal sorbet
Entrèes
California style platters
Slow roasted Atlantic Salamon with farro wheat risotto and crustacean sauce
Sliced oaked-grilled beef tenderloin with roasted fingerling potatoes, caramelized onions and red wine butter sauce
Oak-fired chicken breast with semolina gnocchi, wilted arugula and sauce vierge
All entrèes are served with seasonal vegetable
Dessert
Har ikke bestemt oss helt for desserten. I menyen var det en Banan bread pudding with "drunken" butterscotch, toffebits and banan "bisque". vet ikke helt hva det er, men jeg liker ikke bananer, så da er det vel ikke helt rikti for oss
Planleggeren vår skulle høre med kokkene og se hva annet vi kunne få. Jeg spurte om noe med is eller frukt eller sjokolade...så vi får se.
Til ungene skal vi ha forrett med grønnsaker og dip, hovedrett med pizze og is med sjokoladesaus til dessert.
I tillegg skal vi servere bryllupskaken etter middagen - men har som sagt ikke helt bestemt oss for smaken på den enda. Blir enten mandelbunn med hvit smørekrem eller sjokolade med hvit-eller sjokoladesmørekrem.