Gå tilbake   NybaktMamma - Møteplassen > Diskusjoner > Utenfor tema > Krimskrams


Svar
 
LinkBack Diskusjonsverktøy Visningsmodus
Gammel 04-11-2009, 16:58   #1
Moderator
 
Zemoc sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2003
Meldinger: 6,468
MP Rating: 100% (2)
Zemoc har et ubeskrivelig bra rykte.Zemoc har et ubeskrivelig bra rykte.Zemoc har et ubeskrivelig bra rykte.Zemoc har et ubeskrivelig bra rykte.Zemoc har et ubeskrivelig bra rykte.Zemoc har et ubeskrivelig bra rykte.Zemoc har et ubeskrivelig bra rykte.Zemoc har et ubeskrivelig bra rykte.Zemoc har et ubeskrivelig bra rykte.Zemoc har et ubeskrivelig bra rykte.Zemoc har et ubeskrivelig bra rykte.
Hvilken kattesand er best?

Ja, hvilken kattesand tar bort mest lukt? Har testet coop xtra sin og en veldig grovkornet fra rema + en fra dyrebutikken, men kunne tenkt meg å finne en som er lett tilgjengelig og litt billigere enn sistnevnte.

Den grovkornede fra rema er forsåvidt grei, kjekt å slippe å finne sånn småsand overalt. Men jeg kjenner nå lukta ja, på det området syns jeg den fra dyrebutikken er desidert best..

Erfaringer?
__________________
Zemoc er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 04-11-2009, 17:10   #2
Supermedlem
 
Gurli sin avatar
 
Medlem siden: May 2007
Meldinger: 911
MP Rating: 0% (0)
Gurli har et ubeskrivelig bra rykte.Gurli har et ubeskrivelig bra rykte.Gurli har et ubeskrivelig bra rykte.Gurli har et ubeskrivelig bra rykte.Gurli har et ubeskrivelig bra rykte.Gurli har et ubeskrivelig bra rykte.Gurli har et ubeskrivelig bra rykte.Gurli har et ubeskrivelig bra rykte.Gurli har et ubeskrivelig bra rykte.Gurli har et ubeskrivelig bra rykte.Gurli har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Hvilken kattesand er best?

Jeg synes litter pearls er desidert best.

Klikk på bildet for å se det i full størrelse.Er vel egentlig ikke sand men har ikke brukt annet siden jeg kjøpte dem.
__________________
Mamma til ei lita prinsesse og en liten spire i magen.
Gurli er pålogget nå   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 04-11-2009, 18:36   #3
Juniormedlem
 
Tjorven sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Meldinger: 11
MP Rating: 0% (0)
Tjorven er som en lysfontene.Tjorven er som en lysfontene.Tjorven er som en lysfontene.Tjorven er som en lysfontene.Tjorven er som en lysfontene.Tjorven er som en lysfontene.Tjorven er som en lysfontene.Tjorven er som en lysfontene.Tjorven er som en lysfontene.Tjorven er som en lysfontene.Tjorven er som en lysfontene.
Sv: Hvilken kattesand er best?

Vi bruker everclean sin, den må kjøpes på dyrebutikk og man synes gjerne at den er dyr. Men fordelen er at det er klumpesand, så man plukker ut bæsj og tiss slik at man ikke trenger å tømme kassen helt like ofte som den som ikke klumper. Jeg kjøper når jeg er i sverige, der er den litt billigere pluss valutaforskjellen.
Tjorven er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 14-11-2009, 00:19   #4
Supermedlem
 
Stereophox sin avatar
 
Medlem siden: May 2008
Sted: Vestfold
Meldinger: 615
MP Rating: 0% (0)
Stereophox har en strålende fremtid.Stereophox har en strålende fremtid.Stereophox har en strålende fremtid.Stereophox har en strålende fremtid.Stereophox har en strålende fremtid.Stereophox har en strålende fremtid.Stereophox har en strålende fremtid.Stereophox har en strålende fremtid.Stereophox har en strålende fremtid.Stereophox har en strålende fremtid.Stereophox har en strålende fremtid.
Sv: Hvilken kattesand er best?

Her har vi prøvd mange forskjellig typer sand, og har endt opp på denne:

Handlers

Den klumper godt, lukter lite og det blir heller ikke så mye sand rundt kassen

Vi kjøper 3 poser av gangen og får det gratis levert på døra. Syns det er mye enklere enn å drasse med hjem fra butikken.
__________________
Lars Ulrik 08.10.08


Stereophox er pålogget nå   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 14-11-2009, 00:24   #5
Supermedlem
 
Myria sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Sted: Skedsmo
Meldinger: 1,399
MP Rating: 0% (0)
Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.Myria har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Hvilken kattesand er best?

EverClean er vår klare favoritt. Drøy i bruk, lukter ikke (de har parfymerte også da, men vi velger uparfymerte) og er en god klumpesand. Koster litt, men siden det er en klumpesand er den faktisk vel så billig som mange andre typer.
__________________
Mamma til en vakker gutt født 01.12.08.


Min oppskriftsblogg
Myria er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 14-11-2009, 07:33   #6
VIP-Medlem
 
B@mbino sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2004
Sted: Rennesøy
Meldinger: 5,995
MP Rating: 0% (0)
B@mbino har et ubeskrivelig bra rykte.B@mbino har et ubeskrivelig bra rykte.B@mbino har et ubeskrivelig bra rykte.B@mbino har et ubeskrivelig bra rykte.B@mbino har et ubeskrivelig bra rykte.B@mbino har et ubeskrivelig bra rykte.B@mbino har et ubeskrivelig bra rykte.B@mbino har et ubeskrivelig bra rykte.B@mbino har et ubeskrivelig bra rykte.B@mbino har et ubeskrivelig bra rykte.B@mbino har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Hvilken kattesand er best?

Vi har prøvd en del kattesander, men er meste fornøyd med en vi kjøper på Europris..
__________________
Stolt mamma til
Sander på 5 1/2 år, Markus på 3 1/2 år og Mathias på 3 1/2 år!


B@mbino er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 14-11-2009, 09:30   #7
Seniormedlem
 
Medlem siden: May 2003
Sted: Vestfold
Meldinger: 1,650
MP Rating: 0% (0)
Elsie har et ubeskrivelig bra rykte.Elsie har et ubeskrivelig bra rykte.Elsie har et ubeskrivelig bra rykte.Elsie har et ubeskrivelig bra rykte.Elsie har et ubeskrivelig bra rykte.Elsie har et ubeskrivelig bra rykte.Elsie har et ubeskrivelig bra rykte.Elsie har et ubeskrivelig bra rykte.Elsie har et ubeskrivelig bra rykte.Elsie har et ubeskrivelig bra rykte.Elsie har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Hvilken kattesand er best?

Vi kjøper kattesanden på felleskjøpet. Er desidert den beste sanden jeg noen sinne har prøvd. Lukten er lik null og det er veldig greit å gjøre rent. Etter å ha funnet frem til den sanden er det utenkelig å bruke noe annet.
__________________
ElsieElsie er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 14-11-2009, 10:02   #8
Supermedlem
 
Luvi sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Sted: Trondheim
Meldinger: 962
MP Rating: 0% (0)
Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.
Sv: Hvilken kattesand er best?

Vi har opp igjennom årene prøvd ut flee typer, men har endt opp med å bruke Catsan som man får kjøpt i coopbutikkene i allefall, men Rema bla a har den typen også. Den er ikke helt optimal, men den beste vi har funnet av billigtypene i allefall. Synes faktisk også den kan være bedre enn noen av de dyre kjøpt på dyrebutikke. Den klumper desverre ikke, men det skal mye til før den lukter.
__________________

Luvi er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 14-11-2009, 14:29   #9
Seniormedlem
 
Medlem siden: May 2005
Meldinger: 1,943
MP Rating: 0% (0)
Vibs har en strålende fremtid.Vibs har en strålende fremtid.Vibs har en strålende fremtid.Vibs har en strålende fremtid.Vibs har en strålende fremtid.Vibs har en strålende fremtid.Vibs har en strålende fremtid.Vibs har en strålende fremtid.Vibs har en strålende fremtid.Vibs har en strålende fremtid.Vibs har en strålende fremtid.
Sv: Hvilken kattesand er best?

Vi har også kommet frem til at Catsan er best, liker den bedre enn de vi har testet fra dyrebutikkene, blant annet de som er nevnt her. Vi har dog ikke testet den fra felleskjøpet.
__________________
sept 05 : okt 08
Vibs er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 14-11-2009, 14:56   #10
VIP-Medlem
 
Suzie Q sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2002
Sted: Oslo
Meldinger: 5,526
MP Rating: 0% (0)
Suzie Q har et ubeskrivelig bra rykte.Suzie Q har et ubeskrivelig bra rykte.Suzie Q har et ubeskrivelig bra rykte.Suzie Q har et ubeskrivelig bra rykte.Suzie Q har et ubeskrivelig bra rykte.Suzie Q har et ubeskrivelig bra rykte.Suzie Q har et ubeskrivelig bra rykte.Suzie Q har et ubeskrivelig bra rykte.Suzie Q har et ubeskrivelig bra rykte.Suzie Q har et ubeskrivelig bra rykte.Suzie Q har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Hvilken kattesand er best?

I de 15 årene puseguttene har levd har vi måttet prøve ut ørtogførti merker Har vel endt opp med at BioKat sin med duft (grønn pose) er best, men nå får vi ikke tak i den lengre. Vi har nå den uten duft og er ikke like fornøyd. Det hørtes unektelig greit ut med leveranse på døren må jeg si Kanskje vi skulle prøvd den vi også når lageret med BioKat er oppbrukt Her må vi ha klumpesand, noe annet er håpløst med to store katter. Mye nok jobb å ta bort klumpene

Synd jeg ikke husker alle merkene vi har vært borti, men EverClean synes vi var umåtelig udrøy. Perler eller slik biosand laget av furu eller hva det nå var funket heller ikke ( da nektet han ene å gå på do ). Vi må ha grovkornet, hvis ikke drar de hele kassen med sand ut på gulvet

Mitt inntrykk er uansett at man må finne hvilken som passer best til ens egen katt. Ofte kan vi ha vært fornøyd med noe venner ikke har vært fornøyd med og omvendt. Er jo ikke mye hjelp i for deg da, men allikevel
__________________
Klem fra Suzie Q
Frøken Snupp Sprettkanort født 10/12/02
Unge herr Super Sprettkanort født 12/10/04
Suzie Q er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
SvarDiskusjonsverktøy
Visningsmodus

Regler for innlegg
Du kan ikke starte nye diskusjoner
Du kan ikke svare på meldinger/diskusjoner
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke redigere meldingene dine

BB-kode er
Smilier er
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Trackbacks are
Pingbacks are
Refbacks are


Alle tider vises som GMT +1. Klokka er nå 21:58.
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Alt innhold ©2001-2008 NybaktMamma.com