Gå tilbake   NybaktMamma - Møteplassen > Diskusjoner > Mat for små og store mager > Mat for store mager




 
 
LinkBack Diskusjonsverktøy Visningsmodus
Gammel 14-04-2006, 22:26   #1
Supermedlem
 
AprilJenny sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Sted: Østlandet
Meldinger: 517
MP Rating: 0% (0)
AprilJenny er et navn alle kjenner.AprilJenny er et navn alle kjenner.AprilJenny er et navn alle kjenner.AprilJenny er et navn alle kjenner.AprilJenny er et navn alle kjenner.AprilJenny er et navn alle kjenner.AprilJenny er et navn alle kjenner.AprilJenny er et navn alle kjenner.AprilJenny er et navn alle kjenner.AprilJenny er et navn alle kjenner.AprilJenny er et navn alle kjenner.
Spørsmål fra et matvrak: Hva slags god mat lager du i påsken?

Jeg tar enhver høytid som en anledning til å spise masse god mat og drikke masse god vin

Så langt har vi spist
Fransk lammegryte
hvitløksbakt liveche kyllingbryst med honningpoteter,
og masse lefsesnacks.

Da tar jeg bare lefse, smører med naturell kremost, og tar på f.eks spekeskinkeskiver, høvlet parmesan og grovmalt pepper. Eller røkelaks, frisk dill og pepper. Skjærer de opp i små biter og spiser istedet for godteri og potetgull..Fryktelig godt..

Hva lager dere for noe godt i påsken?
__________________
AprilJenny er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
 



Diskusjonsverktøy
Visningsmodus

Regler for innlegg
Du kan ikke starte nye diskusjoner
Du kan ikke svare på meldinger/diskusjoner
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke redigere meldingene dine

BB-kode er
Smilier er
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Trackbacks are
Pingbacks are
Refbacks are


Alle tider vises som GMT +1. Klokka er nå 14:44.




Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Alt innhold ©2001-2008 NybaktMamma.com