Vis ett enkelt innlegg
Gammel 11-09-2006, 12:16   #8
Tina
Supermedlem
 
Tina sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Sted: Stavanger
Meldinger: 706
MP Rating: 0% (0)
Tina har en strålende fremtid.Tina har en strålende fremtid.Tina har en strålende fremtid.Tina har en strålende fremtid.Tina har en strålende fremtid.Tina har en strålende fremtid.Tina har en strålende fremtid.Tina har en strålende fremtid.Tina har en strålende fremtid.Tina har en strålende fremtid.Tina har en strålende fremtid.
Sv: Hvordan steke kyllingfilet på best mulig måte?

Jeg krydrer dem med salt, pepper og natvig's krydderblading, steiker de i masse Melange. Først ca 3 min på hver side på sertk varme, så ligger de sikkert 15 min til på ganske svak varme for å få de gjemmonstekte med ikke svidde. Snur de da med jevne mellomrom. Steketiden kuttes ned litt hvis dfe en så/tynne. Det verste jeg vet når de er halvrosa og "våte" i midten! Føler de er råe da.

Dere som bruker ovnen: Grader? Hvor lenge?
__________________
Tina
Tina er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat