Vis ett enkelt innlegg
Gammel 22-07-2009, 12:31   #2
Kreps-77
Seniormedlem
 
Kreps-77 sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Meldinger: 1,930
MP Rating: 0% (0)
Kreps-77 har et ubeskrivelig bra rykte.Kreps-77 har et ubeskrivelig bra rykte.Kreps-77 har et ubeskrivelig bra rykte.Kreps-77 har et ubeskrivelig bra rykte.Kreps-77 har et ubeskrivelig bra rykte.Kreps-77 har et ubeskrivelig bra rykte.Kreps-77 har et ubeskrivelig bra rykte.Kreps-77 har et ubeskrivelig bra rykte.Kreps-77 har et ubeskrivelig bra rykte.Kreps-77 har et ubeskrivelig bra rykte.Kreps-77 har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Hvordan forstå mamma???

Det siste du skrev tror jeg kan ha mye å si for hvordan moren din er. Dersom hun til tider drikker mye, så vil det maturligvis påvirke hennes måte å være på.

Kanskje hun likke liker at 2åringen kommer fordi hun drikker, og hun nødig vil at ungene dine skal legge merke til at mormor er annerledes enn hun bruker å være?

Jeg tror ikke moren din synes det er så morsomt å drikke og vaske klær, eller å drikke og bake brød. Det er det hun gjør, som en følge av sine drikkevaner.
Ikke tror jeg at hun ikke brydde seg om ungene hun hadde hjemme i senga heller, men alkoholen hadde vel taket på henne og hun klarte kanskje ikke å vri seg ut av grepet?


Leit at du har et slikt forold til moren din.
Har dere snakket noen om det du skriver her?
__________________
Kreps-77 er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat