Diskusjon: Fast føde...
Vis ett enkelt innlegg
Gammel 12-08-2009, 20:13   #11
Lilleklump
Seniormedlem
 
Lilleklump sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2006
Sted: Østlandet
Meldinger: 1,500
Blogginnlegg: 1
MP Rating: 100% (1)
Lilleklump har et ubeskrivelig bra rykte.Lilleklump har et ubeskrivelig bra rykte.Lilleklump har et ubeskrivelig bra rykte.Lilleklump har et ubeskrivelig bra rykte.Lilleklump har et ubeskrivelig bra rykte.Lilleklump har et ubeskrivelig bra rykte.Lilleklump har et ubeskrivelig bra rykte.Lilleklump har et ubeskrivelig bra rykte.Lilleklump har et ubeskrivelig bra rykte.Lilleklump har et ubeskrivelig bra rykte.Lilleklump har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Fast føde...

Vi gir stort sett barne mm her. Ammer kun på dagtid og hun legger godt på seg. Derfor har jeg ikke sett behovet for å gi noe annet. Hun tar ikke flaske, men har smakt litt grøt og fruktmos innimellom. Nå er hun 6 mnd så vi tenkte egentlig å begynne med grøt etterhvert.

Vi skal på ferie om en mnd , snakket med helsesøster og hun mente at siden A ikke viser noe tegn til at hun ikke blir mett så skulle vi prøve å amme mest mulig til over ferien(skal til sør-amerika så det er jo litt risiko for div bakterier) og heller starte for fullt med fast føde etter det. Kommer kanskje til å gi henne et måltid om dagen frem til etter ferien tenker jeg. Da kan jeg ta med meg det jeg trenger av mat hjemmefra.
__________________


(Superm@mm@)
Lilleklump er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat