Vis ett enkelt innlegg
Gammel 26-09-2009, 01:15   #1
Smulamor
Supermedlem
 
Medlem siden: Jan 2006
Sted: Sørlandet
Meldinger: 1,090
MP Rating: 100% (2)
Smulamor har et ubeskrivelig bra rykte.Smulamor har et ubeskrivelig bra rykte.Smulamor har et ubeskrivelig bra rykte.Smulamor har et ubeskrivelig bra rykte.Smulamor har et ubeskrivelig bra rykte.Smulamor har et ubeskrivelig bra rykte.Smulamor har et ubeskrivelig bra rykte.Smulamor har et ubeskrivelig bra rykte.Smulamor har et ubeskrivelig bra rykte.Smulamor har et ubeskrivelig bra rykte.Smulamor har et ubeskrivelig bra rykte.
Ryanair, noen som har litt greie på dette?

Jeg har bestilt en tur til London. Da jeg bestilte så var det vel igrunen sånn "gratisbilletter" slik at reisen begynte på kr 0. Men en av de alternativene jeg måtte huke av da jeg bestilte, var angående bagasjen. Jeg ble spurt om hvor mange kofferter jeg skulle ha med. Jeg trykka for 1. Så ble beløpet endret til 200 kr. Greit nok. Der kom det ene gebyret.

Men, så ja reisen endte da opp på 550 kr da. Men så leser jeg litt sånn her og der at man må betale for å sjekke inn bagasjen. Jeg leser mye forvirrende. Jeg trodde det var slik:

Jeg bestiller på nettet og når jeg huker av for at jeg skal ha 1- en stykk koffert, og det kommer opp kr 200 mere da, så HAR jeg betalt for bagasjen. Men jeg leser om at man må betale for å SJEKKE INN bagasjen på flyplassen, og at man også må betale for å veie bagasjen. Trodde at den ble veid når man satte den på bagasjebåndet..

Skjønner at Ryan air opererer med helt andre regler enn andre selskap. Og har lest at en del er ganske mildt sagt forbanna på selskapet.

Men nå er det da sånn at jeg har forstått det slik at nå skal jeg bare skrive ut den bestillingsbekreftelsen jeg fikk, og bruke det som boardingkort. Og så skal jeg , 14 dager og senest 4 timer før reisen sjekke inn på nett. So far so good.
Og så skal jeg skrive ut billetten.

Men så er det da, NÅR TID senest bør jeg være på flyplassen?

Må jeg alså betale for å sjekke inn bagasjen alså? selv om jeg har på forhånd betaltfor å ha med meg bagasje?

Og er det sånn kaos på flyplassen, Torp, at jeg som er litt sånn bonde på byen kan komme til å få en dårli opplevelse? De sier at man får ikke snakke med noen ansatte i ryan air, og hvis det er noen der, så får man beskjed om å ringe dem eller sende mail. Å ringe dem koster 5 kr minuttet fra et 820 -nummer. Og på nettet så kan man ikke sende dem mail. Det fins ret og slett ingen mail adresse.

Jeg skal alså reise fra Torp til London, Stanstead. Og er nå kjemperedd og nervøs for denne turen. Fordi jeg vet ikke hva som venter meg på flyplassen. Jeg kjenner jeg stresser noe voldsomt nå.

Er det noen som har peiling og kan hjelpe meg...? please? Hjelp meg med å finne ut disse tingene jeg lurer på?
__________________
How are you to JUDGE the life i live?
I know im not PERFECT and i dont live to be
But before you start POINTING fingers
Make sure your HANDS are clean
Smulamor er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat