Vis ett enkelt innlegg
Gammel 27-09-2009, 11:08   #7
Monielle
VIP-Medlem
 
Medlem siden: Aug 2005
Meldinger: 5,204
MP Rating: 0% (0)
Monielle har et ubeskrivelig bra rykte.Monielle har et ubeskrivelig bra rykte.Monielle har et ubeskrivelig bra rykte.Monielle har et ubeskrivelig bra rykte.Monielle har et ubeskrivelig bra rykte.Monielle har et ubeskrivelig bra rykte.Monielle har et ubeskrivelig bra rykte.Monielle har et ubeskrivelig bra rykte.Monielle har et ubeskrivelig bra rykte.Monielle har et ubeskrivelig bra rykte.Monielle har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Ryanair, noen som har litt greie på dette?

Papiret med strekkoden..altså boardingpasset får du når du sjekker inn på nettet, det er enkelt å gjøre. Når du kommer til flyplassen så stiller du deg bare i Ryanair sin skranke og leverer kofferten(nøye på vekten!!) og det går fort og greit. På flyet er det fritt setevalg, så sitt deg der du vil. Skranken åpner 2 timer før avgang og stenger 40 minutter før avgang! Du MÅ være der i tide, ellers kommer du ikke med! Gaten stenger 30 minutter før avgang.

Den ene veien jeg nettopp flydde brydde de seg ikke om håndbagasjen i det hele tatt. På veien tilbake var hun ene kritisk til en ryggsekk, enig i at den såg litt stor ut..men, den passet fint inn i saken hvor de kan sjekke om håndbagasjen er for stor eller ikke. Det står mål på nettet av kor stor den kan være!(har nå sjekket...55*40*20 cm kan den være) 10 kg er en del, så ville hatt størst mulig størrelse på håndbagasjen innenfor målene..mye å shoppe i London!

Jeg synes det var litt styr å booke billetten siden vi reiste med baby og, var litt andre regler enn nå for da fikk vi ikke sjekke inn på nettet, men nå kan vi visst det. Og som du sier, vanskelig å få svar av noen. Men, etter at vi hadde fått bestilt, så synes jeg alt gikk kjempe fint! De var veldig presise, tok av og landet før tiden! Vi sparte masse penger å fly med de til Spania!550 kr er jo veldig billig til London, da!!! Skatter og avgifter må man alltid betale uansett, så ting blir aldri helt gratis.

Kommer til å reise med de igjen, siden jeg nå vet hvordan man skal bestille og fordi vi hadde en fin reiseopplevelse!
__________________
♥ Moni&gutta boys ♥

Sist endret av Monielle; 27-09-2009 kl 11:18.
Monielle er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat