Stengt diskusjon
Viser resultater 1 til 1 av 1

Diskusjon: Til alle brukerne av barnevognforumet. Vennligst les her

 1. #1
  Æresmedlem
  Rykte Rykte Rykte Rykte
  Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte
  Helene Harefrøken sin avatar
  Medlem siden
  May 2005
  Meldinger
  19,416
  Blogginnlegg
  4

  Exclamation Til alle brukerne av barnevognforumet. Vennligst les her

  Fra tid til annen opplever moderatorgruppa at noen av foraene her sliter litt med en mindre trivelig omgangstone. Dette synes vi er veldig synd, fordi omgangstonen i de enkelte fora ofte virker smittende på tonen i forumet forøvrig. I slike tilfeller velger vi å gå inn og gjøre brukerne av oppmerksom på dette, i håp om at det hele bare kommer av missforståelser, og små uoverensstemmelser brukerne i mellom. I noen tilfelle er ikke brukerne av fora klar over at de har dette problemet, men vi håper at en liten påminnelse om nettetikette vil være til hjelp.

  Jeg siterer fra nettetiketten vår:

  Sitat:

  God folkeskikk gjelder overalt – også på Internett. Nettikette er et fellesbegrep på regler for god folkeskikk ved bruk av Internett som kommunikasjonsmiddel. Her har du enkle retningslinjer for hva som er god oppførsel - nettikette - i prategrupper (chat), diskusjonsforum og spill.

  11) Det er ingen skam å snu. Innser du at du tar feil, så vinner du mer respekt ved å innrømme det enn ved å stå på ditt.

  13) Tilgi andres feil.

  14) Føl deg fram. Forskjellige forum har forskjellige omgangstoner.

  15) Vær snill, høflig og grei. "Gjør mot andre som du vil de skal gjøre med deg." Når du kommuniserer gjennom en datamaskin er det lett å glemme at det er et levende menneske du snakker med. Behandle de du møter på nettet med samme respekt som de du møter ansikt til ansikt. Andre mennesker blir dessuten ofte mer velvillige og skriver lengre og mer utfyllende når man selv holder en høflig tone og er hjelpsom.

  16) Husk at forumet (og internett generelt) ikke er en rettighet, men et tilbud. Du kan bli fratatt tilbudet, og dette er du nødt til å respektere. Tenk derfor alltid godt over hva du skriver, slik at du er sikker på at det ikke bryter med forumreglene, og ellers med god nettikette.
  Vi håper at alle kan gå litt i seg selv, og tenke på hva dere ønsker å få ut av tiden her på NM, hva dere ønsker at andre skal gi dere, og hva dere kan gi tilbake. Husk også at personlige krangler ikke skal tas i åpent forum, men pr pm, og at ufine brukere heller skal innrapporteres, enn å bli kilde til unødvendig irritasjon og sinne.

  Vi håper dere alle trives her hos oss, og vil fortsette å være aktive brukere av forumet. Skulle det være noe dere ønsker å spørre om, eller kommentere i denne sammenheng, er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss moderatorer, eller admin.

  På vegne av moderatorgruppa.
  Vennlig hilsen Helene Harefrøken -moderator
  Sist endret av Helene Harefrøken; 25-06-2007 kl 11:36
  Stolt nybakt mamma igjen til februar 11 og august 05

  Min side: Sikring av barn i bil.

 2.  
 
Stengt diskusjon
 • Del på Facebook
 • Sosiale Bokmerker

  Sosiale Bokmerker

  Regler for innlegg

  • Du kan starte nye diskusjoner
  • Du kan svare på meldinger/diskusjoner
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine