+ Svar på diskusjon
Viser resultater 1 til 11 av 11

Diskusjon: Hvordan pakke inn hjemmelagde karameller?

  1. #1
    Juniormedlem
    Rykte

    Medlem siden
    May 2012
    Meldinger
    8

    Hvordan pakke inn hjemmelagde karameller?

    Noen som har noen lure triks for hvordan pakke inn hjemmelagde fløtekarameller? Har prøvd aluminiumsfolie, men synes det bare ble klissete og vanskelig å få av....

  2.  
  3. #2
    VIP-Medlem
    Rykte
    Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte
    guttem@mm@ sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Sted
    Helt øst i Norge
    Meldinger
    5,750

    Sv: Hvordan pakke inn hjemmelagde karameller?

    Jeg pleier å pakke dem inn i matpapir eller bakepapir. Karameller er seigt ja men i bakepapir slipper man hvertfall at papiret henger fast i karamellen. OG dette minnner meg på at jeg må lage deilige karameler snart
    Lykkelige Guttem@mm@ med
    02 04 07 11

  4. #3

    Sv: Hvordan pakke inn hjemmelagde karameller?

    Jeg bruker mellomlagspapir i plast og klipper dem i to så er de perfekte til karameller
    Endelig mamma etter mange år og forsøk ..Og så ble vi plutselig enda flere

  5. #4
    Juniormedlem
    Rykte

    Medlem siden
    May 2012
    Meldinger
    8

    Sv: Hvordan pakke inn hjemmelagde karameller?

    Tusen, tusen takk for lure tips

  6. #5
    Seniormedlem
    Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte
    maya 80 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Sted
    sørlandet
    Meldinger
    2,240
    Blogginnlegg
    1

    Sv: Hvordan pakke inn hjemmelagde karameller?

    du kan ta litt melis i en pose....riste..og ha de på glass etterpå...da klistrer de ikke
    5 turboer og en
    97, 99, 02, 06, 11

  7. #6
    VIP-Medlem
    Rykte
    Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte
    guttem@mm@ sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2003
    Sted
    Helt øst i Norge
    Meldinger
    5,750

    Sv: Hvordan pakke inn hjemmelagde karameller?

    Sitat Opprinnelig postet av maya 80 Vis post
    du kan ta litt melis i en pose....riste..og ha de på glass etterpå...da klistrer de ikke
    Smart!
    Lykkelige Guttem@mm@ med
    02 04 07 11

  8. #7
    Supermedlem
    Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte
    Bonsai sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Meldinger
    1,400

    Sv: Hvordan pakke inn hjemmelagde karameller?

    mellomleggspapir i papir bruker jeg, akkurat passe stor til å lage "bonboner"
    Det er ingen vits i å se tilbake på fortiden, det er ikke den veien man skal likevel!

  9. #8
    Tidl. bruker
    Gjest

    Sv: Hvordan pakke inn hjemmelagde karameller?

    Cellofan, evt cellofan i ulike farger. Du får det i rull hos Søstrene Grene, blomsterbutikker og Panduro selger også div innpakking til karameller.

  10. #9

    Sv: Hvordan pakke inn hjemmelagde karameller?

    Mange gode svar du hadde fått her Jeg dekker de med sjokolade men ellers så var det jo veldig lurt å riste de i melis!
    2012
    2013

  11. #10
    Juniormedlem
    Rykte

    Medlem siden
    May 2012
    Meldinger
    8

    Sv: Hvordan pakke inn hjemmelagde karameller?

    Sitat Opprinnelig postet av LivsGnist Vis post
    Mange gode svar du hadde fått her Jeg dekker de med sjokolade men ellers så var det jo veldig lurt å riste de i melis!
    NAM!! Men hvordan får du sjokoladen til å tørke på alle sider? Dypper du karamellene i sjokoladevannbad? Hvordan tørker du dem deretter?

  12. #11

    Sv: Hvordan pakke inn hjemmelagde karameller?

    Sitat Opprinnelig postet av Lykke Vis post
    NAM!! Men hvordan får du sjokoladen til å tørke på alle sider? Dypper du karamellene i sjokoladevannbad? Hvordan tørker du dem deretter?
    To muligheter:

    1. Som du sa dyppe karamellene i sjokoladevannbad, eventuelt dyppe dem i sjokolade som har vært smeltet i mikro istedenfor vannbad.

    2. Bruke engangs former(sånne små runde konfektformer). Da pensler du først formene med smeltet sjokolade. Lar det stivne. så har du oppi avkjølt nylaget karamell(før karamellen stivnet til). Så har du ett lag smeltet sjokolade på toppen. Høres mer tidkrevende ut enn det er går fort når man får dreisen på det

    P.s: avkjøl dem på ett kjølig rom. Ikke i kjøleskap. Da kan de bli skjoldete hvite.
    Sist endret av LivsGnist; 20-12-2012 kl 17:10 Begrunnelse: P.s
    2012
    2013

 
+ Svar på diskusjon
  • Del på Facebook
  • Lignende diskusjoner

    1. Oppskrift på karameller.?
      Av Tidl. bruker i forum Oppskrifter
      Svar: 1
      Siste melding: 14-12-2007, 09:32
    2. HJELP! Risboller og karameller.
      Av Astrid i forum 2006 og eldre barn
      Svar: 3
      Siste melding: 21-12-2005, 23:52
    3. Karameller
      Av Andrine i forum Mat for store mager
      Svar: 7
      Siste melding: 15-12-2003, 00:07
    4. Hvor får jeg kjøpt cellofan til å pakke inn karameller i?
      Av Isolde i forum Mat for store mager
      Svar: 3
      Siste melding: 11-12-2003, 21:09
    5. Karameller
      Av Steinbukk i forum Mat for små og store mager
      Svar: 1
      Siste melding: 03-12-2003, 09:56

    Sosiale Bokmerker

    Sosiale Bokmerker

    Regler for innlegg

    • Du kan starte nye diskusjoner
    • Du kan svare på meldinger/diskusjoner
    • Du kan ikke laste opp vedlegg
    • Du kan ikke redigere meldingene dine