Gå tilbake   NybaktMamma - Møteplassen > Blogger > geysirland

Gi rating til denne meldingen

Te kurerer gruff håper jeg!

Postet 03-05-2009 kl 06:28 av geysirland
Hei må få ut litt gruff.

Har sovet ca 3 t i natt. Ikke pga ungene men pga av at jeg rett og slett ikke fikk sove.

Gubben sov hele går ettermiddag på sofa'n her og storesøster prøvde å få kontakt med han men det endte med knips på finger'n. Jeg får vondt inni hjertet mitt jeg når jeg ser hvor lite han bryr seg. Hun ser han jo nesten ikke lengre.

Vi er fortsatt i seperasjons fasen. føler at vi kommer til å bli sittende fast her en stund.

Da ungene gikk å la seg i går. Da sto han opp...

I natt i 3 tiden var han oppe og jeg spurte om han ikke kunne ta lille gutt så jeg fikk sove litt ekstra. Svaret var: -nei vet ikke om jeg orker...

Gud jeg ble så sinna og ba han dra seg ut her i fra hvis han ikke kan hjelpe til med noe..For spør jeg om noe så er det jeg skal til huset mitt.

Det er fælt at det som skulle være den lykkeligste tiden i ditt liv med din lille familie har blitt ens værste mareritt. Det er så innmari slitsomt å ha det sånn. Jeg gruer til hver helg og hver hellig dag. For det er så slitsomt.

Jeg gruer til hver natt...

Syns tiden er uendelig lang... blir det aldri slutt på dette nattvåkinga???

Å prøve å få minsten til å slutte med flaske på natta har jeg gitt opp så lenge jeg ikke har noen mulighet for å sove på dagtid.

Jeg får prøve når han begynner i barnehagen i august. Da kan jeg tulle på natta og vite at jeg kan sove mange timer på dagen.

Syns å si at man stor gleder seg til at ungene skal i barnehagen. Men jeg gleder meg virkelig til litt tid for meg selv igjen.

Forrige uke var det omgangssyke på hele bunten ..med feber, oppkast og diare i en hel uke inkludert meg selv. Gud det var utrolig slitsomt.

Gubben stilte opp i hele 2 netter fordi jeg hadde feber og spydde som en gris og klarte ikke å stå på bena...men så var det brått slutt.

Så begynte han å snakke om at han ville invitere meg og storesøster på ferie en uke...fristelsen var veldig stor for meg så jeg sa sånn ca tja..Men etter litt ettertanke så tenkte jeg at det blir jo bare en stor skuffelse for nå jeg begynte å snakke om at jeg ikke gadd å sitte ned i sharm el sheik til kl 2 på dagen for å vente på at han skulle stå opp. Da kom jeg og storesøster til å dra ut om morgenen. Nei da var det at jeg ikke var lojal og han likte best kvinner som var lojale etc... men hva med ungen da??? Følte mer og mer at hele opplegget der var bare for å prøve seg på å få sex... Så da jeg ble sinna i natt sa jeg at han kunne dra til helvete med hele sharm el sheik...

Til og med i går begynte han å gnåle om sex...bare en gang..bare en gang... slik han holder på så kommer jeg nok aldri til å ha sex med han igjen. Når skal han innse det?
Jeg har sagt det opp og ned i mente at hvis han hadde vært en ordentlig mann som hjalp til hjemme og stilte opp når jeg var sliten og at jeg følte at jeg ikke sto alene midt opp i all dritten så hadde nok jeg vært helt anderledes innstilt. men det går ikke inn.

Han jobbet jo for meg. Men har sykmeldt seg... NAV får ett problem der. De har jo sagt at de skal hjelpe meg så mye..så langt har jeg bare sittet å mast på time med dem... de har jo aldri tid til å prate med folk lengre. Det er jo bare møter opp og ned i mente.

Han har vært hos NAV og sagt at jeg ikke kan betale de første 14 dagene han har vært sykmeldt. Dermed så må NAV betale ut for meg og så skal de kreve det tilbake fra meg. Og hvordan skal de kunne hjelpe meg da når de samtidig skal kreve meg for penger???

Sykt!

Ikke fått noe bidragspenger enda. Ikke kommer jeg til å få noe heller. Hele tiden er det at jeg skylder han det og det.

Føler tiden renner ut for meg. Er kun 2 mnd'er igjen med permisjons penger. Hva skal jeg leve av etter det?

For å søke overgangsstønad så må vi ha en samværsavtale... men å få time på familievernkontoret er jo ett mareritt. jeg ville vi kunne ta det her på nav..men gubben nekta...

Jeg får ikke søkt på ei krone tror jeg hvis jeg ikke har samværskontrakt.

Han kommer ikke til å følge noe samværskontrakt. Det burde være følger for menn også som driter i ungene sine??? Når de skriver under på en kontrakt og så bryter den så skjønner jeg ikke hva vitsen med kontrakt er???

Det er så mye bekymringer at jeg tror jeg blir gal snart.

Det positive var at jeg fikk brev fra fylkeskommunen i går som sa at de ikke skulle forfølge jobben min videre for all dritten gubben har forårsaket for meg. De hadde tenkt å etterfakturere meg for feil beløp osv osv...men har forklart livsituasjon osv og de svarte at etter som jeg har sagt opp virksomheten min skulle de ikke forfølge den videre... Takk gud...en bekymring mindre.

Nei jeg får prøve å karre meg igjennom dagen. Men jeg får så vondt inni meg at jeg aldri skal være opplagt for ungene...at jeg aldri skal orke å leke noe mye..at jeg hele tiden føler bare for å sitte rett opp og ned og bare hvile og hvile..

Vel det var litt gruff.

Antall kommentarer 2

Kommentarer

Gammel
Arja sin avatar
Huffa meg..Veit du, hadde jeg vert deg, så hadde jeg flyttet. Selg/lei ut huset. Finn noe annet. Få sos kontoret til å ordne avlastning,annenhver helg, så du får hvile. Eller,kanskje du kan få hjelp til å ha au-pair? Koster ca 5000 i mnd, og det er tilgjengelig og fin avlastning når du trenger det. Ikke sitt og vent noe mer på at gubben skal hjelpe deg. Han beviser jo stadig vekk at han ikke er i stand til det. Ikke gi deg selv flere forhåpninger om det.
Og hvorfor er han hjemme hos deg da? Har ikke han kjøpt seg hus rett i nærheten? Bør ikke han være der og pusse opp? En voksen mann klarer seg da i litt kummerlige forhold en liten periode....
Ååå, jeg kjenner jeg blir så irritert på dine vegne!!!
permalink
Postet 05-05-2009 kl 09:34 av Arja Arja er logget av
Gammel
geysirland sin avatar
Ja han har ikke bodd her siden den natta så det er greit. Men har faktisk vært litt ivrig på å være sammen med storesøstra. Jeg syns det er deilig at han ikke sover her. men kommer når han er våken.
permalink
Postet 06-05-2009 kl 13:34 av geysirland geysirland er logget av
 
Antall Trackbacks 0

Trackbacks

Siste bloggmelding av geysirland

Alle tider vises som GMT +1. Klokka er nå 12:43.




Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Alt innhold ©2001-2008 NybaktMamma.com