Hvor mye er 100 gr. geltainpulver i forhold til gelatinplater??? I en oppskrift står det 100 gr. pulver, men jeg har bare plater...... Takker for svar. Skal jo lage seigmenn :) NÅ!!!!
Noen som har oppskrift på denne?
Har tenkt å prøve å lage ulike typer hjemmelaget konfekt i julegave i år til de som "har alt". Pga at noe av dette skal sendes langt og ettersom jeg vet at tiden før jul blir svært travel tenkte jeg at jeg skulle lage dette nå. :tøff: Men så begynte jeg å lure på hvor holdbart dette er :vetikke:...
Ja, på lørdag er det det store bursdagsselskapet :jupp: På fredag skal jeg bake kaken. Har vært innom omtrent alle linkene her inne som omhandler Cacas-formene og tittet på bildene og blitt storimponert :tilber: Dette er et stort steg for meg ettersom jeg aldri har bakt en fin kake i hele mitt liv...
Hei Jeg har titta overalt, men finner det ikke noe sted. Det jeg leter etter er : SYLTEVOKS !!! Den var jo å finne på butikken tidligere, men nå er den borte vekke, og jeg er lettere fortvila, for jeg skal ha den i sjokoladen jeg skal dyppe kransekakestengene i !!
Går det an å lage vaniljekrem av vaniljesaus? Da mener jeg, jeg har ferdig vaniljesaus, men skulle gjerne hatt vaniljekrem. Går det an? Vet at det går an å bruke poser for å lage vaniljesaus til å lage vaniljekrem, men jeg har ikke sånne poser da :uff: Det går vel an å bruke vanlig krem og...
Vi skal på handling nå, men er usikre på hvor mye pinnekjøtt vi trenger? Noen som vet?
Noen som bil dele? Jeg trenger Dummies-versjonen altså, for jeg har aldri laget likør i hele mitt liv. Men jeg synes plommelokør er knallgodt! :jupp:
Har et sukkerbrød i ovnen akkurat nå. Skal lage marsipankake til bursdagsfeiring i morgen. Men så har jeg ikke lyst til å gjøre ferdig kaken i kveld. Synes det blir såpass sent at jeg må stresse litt med å pynte den... :flau: Hvordan holder sukkerbrødet seg best til dagen etter? :undrer: Håper...
Jeg trenger sunt snop. Jeg prøver å holde meg unna godteri, chips og sånt, men jeg holder på å gå dørken av godtesug. Jeg vet at man kan lage grønnsaker og dyppe dem i dip, men det er ikke helt hva jeg liker. Popcorn, er det noe man kan spise når man slanker seg? Så har man jo riskaker, men de...
Det lurer jeg på i dag. Vi skal snart ha selskap og har lyst å gjøre mest mulig klart på forhånd. Jeg lurer derfor på om det er mulig å kjøpe inn roastbiffen i dag, putte den i fryseren og bruke den neste helg? Hvordan vil den da evt. bli? Forsvinner rosafargen inni den eller???:sparke: ...
Nokon som har ei oppskrift på elgkarbonader? Har bomma litt på mengde ribbe og pinnekjøtt, så det er ikkje nok for omgang nr 2 i dag med venner. Så eg tenker eg må lage det til eit koldtbord og da med karbonader og spekemat...
Hei! Har laget deigen til engelsk julepudding, og lurer på hvordan man skal dampkoke den. I oppskriften står det at man kan bruke riskoker, men det har jeg ikke. Er det noen som har alternative metoder (skjønner ikke alle de engelske forklaringene på nettet)?
I alle butikker rundt meg, er det tomt for alt smør. Jeg bruker vanligvis Tine meierismør når jeg skal lage smørkrem, og i morgen skal jeg lage kake og muffins med smørkrem (håper jeg da) til min sønns 3 årsdag. Jeg må bruke noe annet enn det vanlgie smøret, ettersom det er tomt i butikkene, og...
Har prøvd flere typer pannekaker, men ikke funnet favoritten ennå. Noen som har en som en knakende god:)
Hei Har bedt inn til "jentelag", men usikker på hva jeg skal servere. Må være noe enkelt. Blir ca 15 pers Forslag mottas med takk :-)
Kan jeg lage ostekake på en fredag, til et selskap på en søndag? Så lenge den oppbevares kaldt.
For en uke siden skulle jeg lage pavlova.. Endte med brent marengs. I dag skrudd jeg ned varmen, men likevel blir marengsen brent... Hva gjør jeg galt? Og hvorfor bruker noen salt i?
Hva slags smør bruker dere til steking og kakebaking? Jeg er vokst opp med at mamma bruker Melange til sånt, og margarin er jo ikke det sunneste akkurat... Men jeg sliter med å finne gode alternativer, dvs som både er egnet til steking/baking OG smaker greit. Har prøvd å steke pannekaker i...
I morgen skal vi på grillfest med medbrakt mat og drikke. Jeg har lyst til å lage en liten "surf and turf" sak og skal marinere scampi. Legger jeg scampi i marinaden, eller pensler jeg bare? Noen som har en litt hot oppskrift på marinade som passer?
Akkurat nå er det 7 brukere som leser i dette forumet. (0 medlemmer og 7 gjester)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Gir deg muligheten til å velge hvilke data diskusjonslista vil bli sortert etter.
Sorter diskusjoner...
OBS! Ved sortering etter dato vil "synkende rekkefølge" vises nyeste resultater først.
Vilkår for bruk av Møteplassen