Lurer på om jeg må se litt nærmere på de finske kakene med eplesyltetøy. Kan hende det er sånne jeg har "drømt" om

.
Og kanskje jeg må prøve meg på de finske tertene, men bare med et annet syltetøy...sikkert supergode med eplesyltetøy.
Ellers blir det bakt:
pepperkaker (med sitronglasur og melkesjokoladenonstop)
risboller (kun puffetris og melkesjokolade)
havreflarn med peanøtter
kransekakestenger
en forenklet Sarah Bernhard
kokosmakroner.
Og så baker jeg en vanlig eplekake i langpanneform (mer som formkake), hveteboller med rosiner, hveteboller med sjokolade, svenske tekaker (flate, søte frokostbrød) og kanskje litt annen vanlig gjærdeig. Tror f.eks at jeg skal bake litt pizzasnurrer og ost-/skinkerundstykker e.l ettersom vi blir ganske leie av fet julemat.
Åååh...nå kjenner jeg at jeg gleder meg veldig til jul!!!