+ Svar på diskusjon
Viser resultater 1 til 5 av 5

Diskusjon: Hvordan best oppbevare sukkerbrød til dagen etter?

  1. #1
    Supermedlem
    Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte
    Olasmamma sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2002
    Sted
    Østfold
    Meldinger
    931

    Hvordan best oppbevare sukkerbrød til dagen etter?

    Har et sukkerbrød i ovnen akkurat nå. Skal lage marsipankake til bursdagsfeiring i morgen. Men så har jeg ikke lyst til å gjøre ferdig kaken i kveld. Synes det blir såpass sent at jeg må stresse litt med å pynte den... Hvordan holder sukkerbrødet seg best til dagen etter? Håper noen vil hjelpe meg!

    Frida1

  2.  
  3. #2
    Tidl. bruker
    Gjest

    Sv: Hvordan best oppbevare sukkerbrød til dagen etter?

    Sukker brødet bør først avkjøles etter steking i romtemperatur gjerne med et håndkle over. Etterpå dekker du det til med stekefolie e.l og det holder seg godt til den andre dagen.

    Lykke til med kaken.

  4. #3
    Æresmedlem
    Rykte
    Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte
    Nennemor sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2001
    Meldinger
    32,522

    Sv: Hvordan best oppbevare sukkerbrød til dagen etter?

    Du kan også fryse det. Da blir det veldig lett å dele det fint opp, for du kan gjøre det før det har tint helt opp igjen. Det er et skikkelig triks.
    Nennemor
    Storesøster (f. juli-99) Storebror (f.mars-02) Lillebror (f. oktober -04)

    Er man litt munter av sans og sinn, går gjennom livet med søkende trinn,
    gleder seg litt over andres hell- da kommer lykken helt av seg selv

  5. #4
    Supermedlem
    Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte
    Olasmamma sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2002
    Sted
    Østfold
    Meldinger
    931

    Sv: Hvordan best oppbevare sukkerbrød til dagen etter?

    Tusen takk for gode tips! Tenker jeg fryser det ned til i morgen jeg.

    Frida1

  6. #5
    Uregistrert
    Gjest

    Sv: Hvordan best oppbevare sukkerbrød til dagen etter?

    Hva ble resultatet? Gikk det fint å fryse den? Ble det lettere å dele den opp?

 
+ Svar på diskusjon
  • Del på Facebook
  • Sosiale Bokmerker

    Sosiale Bokmerker

    Regler for innlegg

    • Du kan starte nye diskusjoner
    • Du kan svare på meldinger/diskusjoner
    • Du kan ikke laste opp vedlegg
    • Du kan ikke redigere meldingene dine