Gå tilbake   NybaktMamma - Møteplassen > Klubber > Barselklubber > Eldre barn > 2004
Registrér deg nå, så kan du straks bli med i vårt nettsamfunn!
Alle registrerte brukere får:
  • Egen identitet i forumet/nettsamfunnet
  • Starte nye diskusjoner
  • Svare i andres diskusjoner
  • Skrive egen blogg, og svare i andres
  • Redigere egne meldinger
  • Sette opp egne epostvarslinger
  • Selge eller kjøpe via våre rubrikkannonser
  • Søke gjennom millioner av meldinger
  • Sende private eller offentlige meldinger
  • Opprette ett eller flere fotoalbum
  • Kommentere andres bilder
  • Endre utseende på sin offentlige profil
  • Bestemme egen grad av anonymitet
  • Bruke personlig kontakt- og venneliste
  • Opprette eller delta i sosiale nettverk
  • Finne mange nye og hyggelige venner
  Og mye, mye mer... Helt gratis!
Registrer deg nå!
 





Svar
 
LinkBack Diskusjonsverktøy Visningsmodus
Gammel 20-08-2008, 20:40   #1
Medlem
 
Medlem siden: May 2008
Meldinger: 272
MP Rating: 0% (0)
Iris har en strålende fremtid.Iris har en strålende fremtid.Iris har en strålende fremtid.Iris har en strålende fremtid.Iris har en strålende fremtid.Iris har en strålende fremtid.Iris har en strålende fremtid.Iris har en strålende fremtid.Iris har en strålende fremtid.Iris har en strålende fremtid.Iris har en strålende fremtid.
Leggerutiner

Hvilke leggerutiner har dere for 4-åringene deres?

Her er det vask, tannpuss og fluortablett. Det er ikke lovt å dra ut tiden eller gå ut av badet mens vi steller. Vi er litt strenge på akkurat det. Han må også komme med en gang vi sier fra ellers blir det ikke lesing etterpå.

Vi leser alltid en bok (eller 1/2 hvis den er litt lengre) og så synger vi 2 sanger. Han ønsker som regel at jeg skal synge "Herr President" begge gangene og jeg er temmelig lei av den sangen Jeg skjønner ikke hvorfor han er så glad i den dramatiske og dystre sangen

Så er det klem og natta. Jeg kommer som regel innom rommet hans en gang til for å gi en aller siste klem for natta. Og så sovner han som regel greit ganske med en gang.

Hvordan er det hjemme hos dere?
__________________
Gutten min april 2004
Jenta mi april 2008
Iris er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 20-08-2008, 22:10   #2
VIP-Medlem
 
[Mon|] sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2002
Sted: Tromsø
Meldinger: 5,614
MP Rating: 0% (0)
[Mon|] har et ubeskrivelig bra rykte.[Mon|] har et ubeskrivelig bra rykte.[Mon|] har et ubeskrivelig bra rykte.[Mon|] har et ubeskrivelig bra rykte.[Mon|] har et ubeskrivelig bra rykte.[Mon|] har et ubeskrivelig bra rykte.[Mon|] har et ubeskrivelig bra rykte.[Mon|] har et ubeskrivelig bra rykte.[Mon|] har et ubeskrivelig bra rykte.[Mon|] har et ubeskrivelig bra rykte.[Mon|] har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Leggerutiner

Bading hvis det trengs, tannpuss og fluor. Så er det inn på rommet, pakke i dyna og gi klem og nuss (det siste er gjerne repetert både 1 og 2 ganger før de sovner).

De har aldri villet at vi skal lese for dem eller synge for dem (vær stille mamma, jeg skal sove).
__________________
04
02
[Mon|] er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 20-08-2008, 22:19   #3
Seniormedlem
 
Karina sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2001
Sted: Molde
Meldinger: 2,417
MP Rating: 0% (0)
Karina har et ubeskrivelig bra rykte.Karina har et ubeskrivelig bra rykte.Karina har et ubeskrivelig bra rykte.Karina har et ubeskrivelig bra rykte.Karina har et ubeskrivelig bra rykte.Karina har et ubeskrivelig bra rykte.Karina har et ubeskrivelig bra rykte.Karina har et ubeskrivelig bra rykte.Karina har et ubeskrivelig bra rykte.Karina har et ubeskrivelig bra rykte.Karina har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Leggerutiner

Her tar vi lesing til kveldsmaten for å roe oss ned for kvelden. På badet er det vask, tannpuss og flux. Så er det rett i seng, en sang eller tre, nattaklem og så er det natt. Så må jeg stå utenfor rommet til han har drukket litt av vannflaska på nattbordet slik at han kan si når jeg skal gå opp I ferien har det vært mye tull med leggerutiner og sene kvelder så nå er det godt å komme tilbake i vanlige rutiner igjen
__________________

16.08.08 Bryllupstråd Bilder fra den store dagen
Karina er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 20-08-2008, 22:20   #4
Veteranmedlem
 
Mimosa sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2004
Sted: Hamar
Meldinger: 3,610
MP Rating: 0% (0)
Mimosa har en strålende fremtid.Mimosa har en strålende fremtid.Mimosa har en strålende fremtid.Mimosa har en strålende fremtid.Mimosa har en strålende fremtid.Mimosa har en strålende fremtid.Mimosa har en strålende fremtid.Mimosa har en strålende fremtid.Mimosa har en strålende fremtid.Mimosa har en strålende fremtid.Mimosa har en strålende fremtid.
Sv: Leggerutiner

Her er det dogåing, vasking, tannpuss og fluortablett.

Begge gutta går inn i senga til eldstemann og så enten leser litt fra en bok, dikter opp en historie selv eller kikker i finske traktorblader!

Så er det kos og nuss og takk for i dag!
__________________
Håvard f.22.04.06
Sigurd f. 22.05.04


Husbyggertråd
Mimosa er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 21-08-2008, 09:27   #5
Æresmedlem - Moderator
 
LindaSD sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2004
Sted: Trondheim
Meldinger: 15,284
MP Rating: 100% (6)
LindaSD har et ubeskrivelig bra rykte.LindaSD har et ubeskrivelig bra rykte.LindaSD har et ubeskrivelig bra rykte.LindaSD har et ubeskrivelig bra rykte.LindaSD har et ubeskrivelig bra rykte.LindaSD har et ubeskrivelig bra rykte.LindaSD har et ubeskrivelig bra rykte.LindaSD har et ubeskrivelig bra rykte.LindaSD har et ubeskrivelig bra rykte.LindaSD har et ubeskrivelig bra rykte.LindaSD har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Leggerutiner

Ganske så nøyaktig så er det kveldsmat kl.19.30. Og da spiser hun, mens jeg leser bok til henne. Så rett på badet. Vi er også strenge på rutinene, og hun er så "innøvd" på dem at hun aldri setter seg i mot noe. Vet akkurat hvordan det skal være. Så da er det nattpysj, tannpuss, fluor, dobesøk og kl.20 er hun i seng Da hører hun på cd. Enten musikk, eller historier fra bøker - og da leker og tusler hun med bøker også. Hun er som oftest våken til iallefall 20.30 før hun sovner.
__________________
LindaSD og Victoria Emilie -04

Mens vi prøver å lære barna våre alt om livet, lærer barna oss om hvorfor det er verd å leve
(Scrappingen min)
LindaSD er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 21-08-2008, 10:48   #6
Veteranmedlem
 
Stavangerjentå sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2003
Meldinger: 4,824
MP Rating: 0% (0)
Stavangerjentå har et ubeskrivelig bra rykte.Stavangerjentå har et ubeskrivelig bra rykte.Stavangerjentå har et ubeskrivelig bra rykte.Stavangerjentå har et ubeskrivelig bra rykte.Stavangerjentå har et ubeskrivelig bra rykte.Stavangerjentå har et ubeskrivelig bra rykte.Stavangerjentå har et ubeskrivelig bra rykte.Stavangerjentå har et ubeskrivelig bra rykte.Stavangerjentå har et ubeskrivelig bra rykte.Stavangerjentå har et ubeskrivelig bra rykte.Stavangerjentå har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Leggerutiner

Kveldsmat, stell og tannpuss på badet, lillebror i seng med et eventyr, to slurker av vannglasset og et nattakyss og så inn på storesøsters rom hvor vi leser et eventyr/historie fra ei bok, så ligger vi der i fem minutter og rekapitulerer dagen og så er det natta.

Før derimot, så skulle hun ha fremført en lang regle som hun og Stavangermannen diktet opp. Den inneholdt deler av en kampsang for hockeyklubben Comet, litt Heia-Norge og litt trollemor. Fine greier
Stavangerjentå er pålogget nå   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 21-08-2008, 12:28   #7
Supermedlem
 
Medlem siden: Dec 2004
Sted: Telemark
Meldinger: 598
MP Rating: 0% (0)
Linda-78 har en strålende fremtid.Linda-78 har en strålende fremtid.Linda-78 har en strålende fremtid.Linda-78 har en strålende fremtid.Linda-78 har en strålende fremtid.Linda-78 har en strålende fremtid.Linda-78 har en strålende fremtid.Linda-78 har en strålende fremtid.Linda-78 har en strålende fremtid.Linda-78 har en strålende fremtid.Linda-78 har en strålende fremtid.
Sv: Leggerutiner

etter barnetv leser vi eller synger litt. så er det dogåing,vask,tannpuss,fluor og rett i seng. Jørgen er ofte trøtt om kvelden så leggingen går veldig greit. Hvis han bader pleier han å gjøre det før barnetv
__________________
mamman til Jørgen (06.12.04)
Julie (10.01.07)
Linda-78 er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 21-08-2008, 21:20   #8
Jea
Supermedlem
 
Jea sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2002
Sted: Buskerud
Meldinger: 518
MP Rating: 100% (1)
Jea har en strålende fremtid.Jea har en strålende fremtid.Jea har en strålende fremtid.Jea har en strålende fremtid.Jea har en strålende fremtid.Jea har en strålende fremtid.Jea har en strålende fremtid.Jea har en strålende fremtid.Jea har en strålende fremtid.Jea har en strålende fremtid.Jea har en strålende fremtid.
Sv: Leggerutiner

Vi hadde veldig gode rutiner før. Nå er de snudd litt rundt da eldstemann skal få være opp litt lenger. Før leste vi allti til kveldsmaten. Nå leser vi på senga. Dvs at det er tv, kveldsmat, badet, senga med lesing.
__________________
Jea & Eline f. aug'02 & Erik f. mars'04
Jea er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 22-08-2008, 21:21   #9
Veteranmedlem
 
Medlem siden: Jan 2005
Sted: Tønsberg
Meldinger: 3,726
MP Rating: 0% (0)
flodis har et ubeskrivelig bra rykte.flodis har et ubeskrivelig bra rykte.flodis har et ubeskrivelig bra rykte.flodis har et ubeskrivelig bra rykte.flodis har et ubeskrivelig bra rykte.flodis har et ubeskrivelig bra rykte.flodis har et ubeskrivelig bra rykte.flodis har et ubeskrivelig bra rykte.flodis har et ubeskrivelig bra rykte.flodis har et ubeskrivelig bra rykte.flodis har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Leggerutiner

Her er det vask, pysj, tannpuss og fluor kl. 19 - da er allerede kveldsmaten inntatt. Så er det lesing av en bok/et kapitell alt ettersom hva slags bok hun velger og rett i seng. Hun sovner omtrent før den som har lagt henne er kommet ned trappa omtrent 19.30
__________________
Elise 05.02.08
Ingrid 08.12.04
flodis er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 22-08-2008, 22:06   #10
Medlem
 
boop sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2007
Meldinger: 74
MP Rating: 0% (0)
boop er bare skikkelig grei.boop er bare skikkelig grei.boop er bare skikkelig grei.boop er bare skikkelig grei.boop er bare skikkelig grei.boop er bare skikkelig grei.boop er bare skikkelig grei.boop er bare skikkelig grei.boop er bare skikkelig grei.boop er bare skikkelig grei.boop er bare skikkelig grei.
Sv: Leggerutiner

Her er det som regel kveldsmat til barnetimen på radio, så rett på badet til skift bad og tannpuss, så opp i sengen. Leser noen ganger, synger som regel en sang så er det klemmer og natta.

Mener gode rutiner gir lettere leggesituasjoner
__________________
Hilsen meg!
Travel mamma til GUTT jan'04 og GUTT aug'08

"Gi barna kjærlighet, kjærlighet og atter kjærlighet - så kommer folkeskiken av seg selv." Astrid Lindgren
boop er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Svar



Diskusjonsverktøy
Visningsmodus

Regler for innlegg
Du kan ikke starte nye diskusjoner
Du kan ikke svare på meldinger/diskusjoner
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke redigere meldingene dine

BB-kode er
Smilier er
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Trackbacks are
Pingbacks are
Refbacks are


Alle tider vises som GMT +1. Klokka er nå 22:45.




Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Alt innhold ©2001-2008 NybaktMamma.com