Gå tilbake   NybaktMamma - Møteplassen > Diskusjoner > Klær og utstyr > Bilsikring


Svar
 
Diskusjonsverktøy Visningsmodus
Gammel 24-03-2009, 23:02   #1
Seniormedlem
 
Tiana sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2004
Meldinger: 2,345
MP Rating: 100% (1)
Tiana har et ubeskrivelig bra rykte.Tiana har et ubeskrivelig bra rykte.Tiana har et ubeskrivelig bra rykte.Tiana har et ubeskrivelig bra rykte.Tiana har et ubeskrivelig bra rykte.Tiana har et ubeskrivelig bra rykte.Tiana har et ubeskrivelig bra rykte.Tiana har et ubeskrivelig bra rykte.Tiana har et ubeskrivelig bra rykte.Tiana har et ubeskrivelig bra rykte.Tiana har et ubeskrivelig bra rykte.
Dere med tre barn

Hvordan i ALLE dager får dere plass til tre stk i baksetet?

Vi har to beltestoler og en duologic, og vi har ikke sjans uten at et av setene står litt skrått...

Vi kan ikke kjøpe ny bil for å ha med et lånebarn i blant - fordi det er det som er barn nr tre her foreløpig.

Ja, det skulle selvsagt stå "dere med tre BARN" i overskriften
__________________
Tiana og 04 og jan08 (termin i mars...)

Stopp barneporno på internet - ser du noe bekymringfullt, meld det inn her

Tiana er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 25-03-2009, 09:08   #2
Supermedlem
 
Dings sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2001
Sted: Rogaland
Meldinger: 1,149
MP Rating: 0% (0)
Dings har en strålende fremtid.Dings har en strålende fremtid.Dings har en strålende fremtid.Dings har en strålende fremtid.Dings har en strålende fremtid.Dings har en strålende fremtid.Dings har en strålende fremtid.Dings har en strålende fremtid.Dings har en strålende fremtid.Dings har en strålende fremtid.Dings har en strålende fremtid.
Sv: Dere med tre bran

DEt går med et nødskrik. Men setene står veldig tett. Må liksom dra beltestolene til sides for å få på selene, så dytte dem inntil DuoLogic'en i midten.
__________________
Dings
Kine (28/3/00) Kjører fremover i Recaro Monza
Stian (22/11/01) Kjører fremover i Recaro Monza
Morten ( 10/09/07) Kjører bakovervendt i TWE.
Galleri
Dings er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 25-03-2009, 09:49   #3
Æresmedlem
 
snuppa sin avatar
 
Medlem siden: May 2002
Sted: Hjemme
Meldinger: 10,120
MP Rating: 100% (1)
snuppa har et ubeskrivelig bra rykte.snuppa har et ubeskrivelig bra rykte.snuppa har et ubeskrivelig bra rykte.snuppa har et ubeskrivelig bra rykte.snuppa har et ubeskrivelig bra rykte.snuppa har et ubeskrivelig bra rykte.snuppa har et ubeskrivelig bra rykte.snuppa har et ubeskrivelig bra rykte.snuppa har et ubeskrivelig bra rykte.snuppa har et ubeskrivelig bra rykte.snuppa har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Dere med tre bran

Hadde passat før. Da hadde jeg plass til tre hvilke som helst bakovervendte. Byttet også ofte ut det ene på siden med beltestol.

Nå har vi touran. DL på ene siden, babystol i midten og beltestol på andre siden.
__________________
Størstebror - 02.03
Lille Karamell - 09.06
Lille Morell - 02.09
Jeg er visst ferdig som babylager


snuppa er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 25-03-2009, 09:51   #4
VIP-Medlem
 
Tini 2 sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2005
Meldinger: 5,199
MP Rating: 100% (1)
Tini 2 har et ubeskrivelig bra rykte.Tini 2 har et ubeskrivelig bra rykte.Tini 2 har et ubeskrivelig bra rykte.Tini 2 har et ubeskrivelig bra rykte.Tini 2 har et ubeskrivelig bra rykte.Tini 2 har et ubeskrivelig bra rykte.Tini 2 har et ubeskrivelig bra rykte.Tini 2 har et ubeskrivelig bra rykte.Tini 2 har et ubeskrivelig bra rykte.Tini 2 har et ubeskrivelig bra rykte.Tini 2 har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Dere med tre bran

Til å begynne med hadde vi en vectra stasjonsvogn, da kjøpte vi to stk duologic til de minste som vi festet uten isofix slik at vi fikk dratt de lengst mulig ut til siden slik at største fikk plass til å sitte på pute ytterst på førersiden.
Etterhvert ble det for trangt og veldig tungvint å ikke kunne ha med seg ei venninde av største, å ikke kunne kjøre/hente på dans og fotball, uten å måtte ta ut barnestolene, og det ble for mye arbeid for så kort tid. Så vi kjøpte oss en ford galaxy istedet og der er det tre separate seter som ikke kommer i konflikt med hverandre, nå sitter de minste i twe og zento og fortsatt er det god plass til et barnesete til på førersiden. Nå er storpia både for lang og tung til noe sete lengere, men det hadde fint gått. Også har vi to ekstra seter vi kan sette inn bak for å ta med venninder på tur, til og fra trening ol. Det er kjempekjekt å ha den muligheten og barna sitter veldig godt bakovervendt og har god plass til de er ganske så store vil jeg tro.
Er ikke alle som har mulighet til å bytte bil, men for oss så var det viktig å prioritere det slik at barna kan sitte slik lenge og at det er god plass til andre også uten for mye arbeid og tull.
__________________
-98 aug-05 sept 06
http://forum.nybaktmamma.com/hus-og-...getrad-620956/
Tini 2 er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 25-03-2009, 10:31   #5
VIP-Medlem
 
Celinemor sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2003
Sted: Vestlandet
Meldinger: 5,937
MP Rating: 100% (1)
Celinemor har et ubeskrivelig bra rykte.Celinemor har et ubeskrivelig bra rykte.Celinemor har et ubeskrivelig bra rykte.Celinemor har et ubeskrivelig bra rykte.Celinemor har et ubeskrivelig bra rykte.Celinemor har et ubeskrivelig bra rykte.Celinemor har et ubeskrivelig bra rykte.Celinemor har et ubeskrivelig bra rykte.Celinemor har et ubeskrivelig bra rykte.Celinemor har et ubeskrivelig bra rykte.Celinemor har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Dere med tre barn

Vi har ikke plass til 3 bilseter i vår toyota avensis stasjonsvogn, eller det går vel akkurat men da står ikke setene skikkelig å det er ikke så trygt.

På dagtid når jeg har dagbarnet så har jeg en maxi cosi bilsete, en besafe combi og et beltestol.

Når dagbarnet ikke er med så har vi bare to bilseter men 12 åringen vår får nesten ikke plass i baksete da. Og denne jenten er ikke noe stor av seg, en tynn spirevipp så da kan man tenke seg hvor stor plass det er i bilen

Vi må nok kjøpe oss en ny bil, skal ha 7 seter da.
__________________
Lykkelig mamma til to prinsesser på 5 år og 12 år Og en liten prins født 13.02.08
Celinemor er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 25-03-2009, 10:32   #6
Supermedlem
 
Medlem siden: May 2007
Meldinger: 501
MP Rating: 0% (0)
havfruen har en strålende fremtid.havfruen har en strålende fremtid.havfruen har en strålende fremtid.havfruen har en strålende fremtid.havfruen har en strålende fremtid.havfruen har en strålende fremtid.havfruen har en strålende fremtid.havfruen har en strålende fremtid.havfruen har en strålende fremtid.havfruen har en strålende fremtid.havfruen har en strålende fremtid.
Sv: Dere med tre barn

Nå har ikke vi tre barn, men jeg har stadig med meg ei niese i bilen. I en Peugot 307SW er det null problem med MC CabrioFix og DL på hver sin side og MC Rodi i midten. Når hun i midten skal inn tar jeg bare ut babysete (lar basen stå) også klatrer hun over.

God plass i bilen til alle tre.
__________________
desember 06
januar 09
havfruen er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 25-03-2009, 11:07   #7
Veteranmedlem
 
Medlem siden: Aug 2004
Sted: Rogaland
Meldinger: 4,563
MP Rating: 0% (0)
Everio har et ubeskrivelig bra rykte.Everio har et ubeskrivelig bra rykte.Everio har et ubeskrivelig bra rykte.Everio har et ubeskrivelig bra rykte.Everio har et ubeskrivelig bra rykte.Everio har et ubeskrivelig bra rykte.Everio har et ubeskrivelig bra rykte.Everio har et ubeskrivelig bra rykte.Everio har et ubeskrivelig bra rykte.Everio har et ubeskrivelig bra rykte.Everio har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Dere med tre barn

Vi har en opel vectra stasjonsvogn og tre seter går helt greit, men trangt er det. Jeg har problemer med å feste selene som går mot hverandre, så stort sett er det 6 åringen vår som må feste dem.

Nå har vi kjøpt en Qashqai+2. Det er en 7 seter, og tanken er å la to sitte på andre rad og storebror på tredje rad
__________________
Everio er pålogget nå   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 26-03-2009, 10:55   #8
Supermedlem
 
AnnC sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2002
Sted: Norge
Meldinger: 909
MP Rating: 0% (0)
AnnC har en strålende fremtid.AnnC har en strålende fremtid.AnnC har en strålende fremtid.AnnC har en strålende fremtid.AnnC har en strålende fremtid.AnnC har en strålende fremtid.AnnC har en strålende fremtid.AnnC har en strålende fremtid.AnnC har en strålende fremtid.AnnC har en strålende fremtid.AnnC har en strålende fremtid.
Sv: Dere med tre barn

Vi får plass til tre barn, men slipper sete til eldstemann. Dog vi hadde nok klart det med et skrik. Har en beltestol og foreløpig tror jeg vi går for en babystol opp til 13 kg. Dog vi nok ville ha fått plass til et opp til 18/25kg også. OG vi har LITEN bil.
__________________
Trippel guttemamma:
des 99
apr 03
mai 09
AnnC er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 26-03-2009, 11:10   #9
Supermedlem
 
Miwana sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2006
Sted: Vestlandet
Meldinger: 1,496
MP Rating: 0% (0)
Miwana har et ubeskrivelig bra rykte.Miwana har et ubeskrivelig bra rykte.Miwana har et ubeskrivelig bra rykte.Miwana har et ubeskrivelig bra rykte.Miwana har et ubeskrivelig bra rykte.Miwana har et ubeskrivelig bra rykte.Miwana har et ubeskrivelig bra rykte.Miwana har et ubeskrivelig bra rykte.Miwana har et ubeskrivelig bra rykte.Miwana har et ubeskrivelig bra rykte.Miwana har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Dere med tre bran

Sitat:
Opprinnelig postet av Dings Vis post
DEt går med et nødskrik. Men setene står veldig tett. Må liksom dra beltestolene til sides for å få på selene, så dytte dem inntil DuoLogic'en i midten.
Samme prosedyre her, men det går greit. Vi har en liten bil, Golf stasjonsvogn. Ønsker meg en 7 seter, slik at vi også kan ha med venner
__________________
Miwana, Sjørøveren 02, Skjora 03 og Solstråla 07
Enjoy the little things in life...
for one day you`ll look back and realize they were the big things

Miwana er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 26-03-2009, 20:26   #10
Supermedlem
 
Hestehoven sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2002
Meldinger: 1,337
MP Rating: 0% (0)
Hestehoven har en strålende fremtid.Hestehoven har en strålende fremtid.Hestehoven har en strålende fremtid.Hestehoven har en strålende fremtid.Hestehoven har en strålende fremtid.Hestehoven har en strålende fremtid.Hestehoven har en strålende fremtid.Hestehoven har en strålende fremtid.Hestehoven har en strålende fremtid.Hestehoven har en strålende fremtid.Hestehoven har en strålende fremtid.
Sv: Dere med tre barn

Vi får såvidt plass til DL og to recaro beltestoler i mannens mondeo. Da må vi sette guttene i setene, spenne fast beltet, og så dytte stolen innover i bilsetet og etterstramme beltene

I min bil har vi tre seterader, og det er absolutt å anbefale om man skal ha tre seter
__________________

Stor (07/02)
Mindre (07/04)

Minst (06/08)
Hestehoven er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Svar



Diskusjonsverktøy
Visningsmodus

Regler for innlegg
Du kan ikke starte nye diskusjoner
Du kan ikke svare på meldinger/diskusjoner
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke redigere meldingene dine

BB-kode er
Smilier er
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Trackbacks are Av
Pingbacks are Av
Refbacks are Av


Alle tider vises som GMT +1. Klokka er nå 16:52.




Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Alt innhold ©2001-2008 NybaktMamma.com