Gå tilbake   NybaktMamma - Møteplassen > Diskusjoner > Utenfor tema > Krimskrams


Svar
 
LinkBack Diskusjonsverktøy Visningsmodus
Gammel 14-11-2009, 10:53   #81
Supermedlem
 
Luvi sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Sted: Trondheim
Meldinger: 962
MP Rating: 0% (0)
Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.Luvi har mye å være stolt av.
Sv: Flere som ser Xfactor..?

Sitat:
Opprinnelig postet av minimum Vis post
Skjønner heller ikke hvorfor Chand kan synge trønder-rock hver gang og likevel være så sikker. På tide at han viser noe annet.
Poenget er vel at trønder-rock ER Chand si greie, hvorfor skal han da vise noe annet? Det er jo den musikken han ønsker å drive med, og da må han jo også få lov til å synge den typen i konkurransen. Jeg har stemt på han hele veien, kun fordi han faktisk er den eneste av deltakerene som faktisk skiller seg ut med en X-faktor. Han eier ikke rytme, og er ganske så stillfaren av seg og kan noen ganger bomme litt med sangene, men når han finne riktig sang så blir det en vanvittig til stemning og publikum elsker han. Det er vel det det dreier seg om?

Jeg tror ikke Chand blir med helt til slutt, det norske folk er nok ikke SÅÅÅÅ glad i trønder-rocken men jeg synes han har en spesiell stil som han må få holde på.
__________________

Luvi er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
Gammel 14-11-2009, 16:22   #82
Seniormedlem
 
Medlem siden: Oct 2004
Sted: Bergen, sånn ca ;)
Meldinger: 2,079
MP Rating: 0% (0)
Siljemamsen har en strålende fremtid.Siljemamsen har en strålende fremtid.Siljemamsen har en strålende fremtid.Siljemamsen har en strålende fremtid.Siljemamsen har en strålende fremtid.Siljemamsen har en strålende fremtid.Siljemamsen har en strålende fremtid.Siljemamsen har en strålende fremtid.Siljemamsen har en strålende fremtid.Siljemamsen har en strålende fremtid.Siljemamsen har en strålende fremtid.
Sv: Flere som ser Xfactor..?

Sitat:
Opprinnelig postet av Luvi Vis post
Poenget er vel at trønder-rock ER Chand si greie, hvorfor skal han da vise noe annet? Det er jo den musikken han ønsker å drive med, og da må han jo også få lov til å synge den typen i konkurransen.
Tommy har også "sin greie", men får beskjed om at han må finne på noe nytt, og fornye seg gang på gang.. Den samme beskjeden er det flere av deltakerne som får - derfor synes jeg det blir feil og urettferdig at Chand skal gli gjennom hver fredag..Han eier jo ikke stemme Han får med seg publikum, den er jeg enig i..Men han passer bedre i ett ungdomshus, enn som x-factor stjerne...
__________________
Februar 04 April 06 Juli 08
Siljemamsen er logget av   Opprett en ny diskusjon (avsporing) med denne meldingen som utgangspunkt. Svar med sitat
SvarDiskusjonsverktøy
Visningsmodus

Regler for innlegg
Du kan ikke starte nye diskusjoner
Du kan ikke svare på meldinger/diskusjoner
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke redigere meldingene dine

BB-kode er
Smilier er
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Trackbacks are
Pingbacks are
Refbacks are


Alle tider vises som GMT +1. Klokka er nå 21:58.
Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Alt innhold ©2001-2008 NybaktMamma.com