+ Svar på diskusjon
Viser resultater 1 til 4 av 4

Diskusjon: Luftig gjærdeig

  1. #1
    Supermedlem
    Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte

    Medlem siden
    Feb 2006
    Sted
    I et rødt hus
    Meldinger
    956

    Luftig gjærdeig

    Dere som får slik luftig å finne boller og rundstykker. Hva gjør dere? vil jo at de skal være luftige også når man tar de opp av fryseren...
    Jente født mai 2006
    Jente født juni 2009

  2. #2

    Sv: Luftig gjærdeig

    Så klissete deig som du klarer å jobbe med, og heving etter du har eltet deigen, slå den ned og la den heve igjen, og heving etter du har laget bollene.


  3. #3
    Seniormedlem
    Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte
    Lita sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2002
    Sted
    Akershus
    Meldinger
    2,893

    Sv: Luftig gjærdeig

    Viktig å etterheve bollene når de er bakt ut
    Lita, 01 og 04

  4. #4
    Supermedlem
    Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte Rykte
    Klemmen sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2004
    Meldinger
    1,118

    Sv: Luftig gjærdeig

    Men mine bakverk er ofte luftige når dem er nystekte, men harde og tørre etter frysing.
    Hva kan jeg gjøre for å unngå dette?

    Storesøster 04
    Lillebror 08

+ Svar på diskusjon

Sosiale Bokmerker

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye diskusjoner
  • Du kan ikke svare på meldinger/diskusjoner
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine